2777
2789
عنوان

در‌وغگویی

102 بازدید | 16 پست

سلام من عقد هستم و سنتی ازدواج کردمو.شوهرم از اول رابطمون یسری دروغا بهم میگفت که بقول خودش مصلحتی بودن؛مثلا بهش میگفت امشب نمیای سر بزنی میگفت نه خستم یا ماشین بابام دستم نیست چون خودش ماشین نداشت بعدش میفهمیدم که پیش دوستاش بوده، (قبلا رفیق باز بود اما الان بهتر شده)

یمدت باهاش بحث داشتم تا الان خیلی از جاهایی که میره رو بهم میگه. الان احساس میکنم تو بعضی چیزا بهم دروغ میگه ولی نمیتونم بهش بگم چون بهش که میگم از زیرش در میره البته ممکنه هم یکی دوجا حق با اون باشه.

بنظرتون باادمی که اینجوری دروغ میگه و فکر میکنه دروغ مصلحتی مشکلی نداره چجوری باید برخورد کرد؟

چون نگرانم چیزایی که برام مهمن رو ازم مخفی نکنه، مثلا بااون رفیقایی که میگرده اصلا خوشم نمیاد بخاطر همین ممکنه بره پیششون بهم نگه...

دروغگویی یه صفته چون وقتی ادم بهش مبتلا میشه دیه هی دروغ پشت دروغ میره جلو بعد چند وقتم اصن قبحش براش میریزه خیلی خیلی سخت میشه درمانش کنی اونم صد درصد باید خودش بخاد با دعوا نمیشه

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا شوهرمنم انقددروغ گفته گاهی شک میکنم یبار اومد خونه لبش پایینش قرمز بود لنگاررژ لب بود گفت نه والا رنگه سیم کشی کرده بودم رنگ کاررنگ زده مالیده شده ب سیم منم سیمولخت کردنی بادهنم کشیدم کثیف شد باورنکردم رفت ی تیکه سیم اورد ک همون رنگ بود گفت ببین سیم رنگیه ن رژ لب

میشه واسه سلامتی عزیزانم وشفای نی نیم صلوات بفرستین😢
دروغگویی یه صفته چون وقتی ادم بهش مبتلا میشه دیه هی دروغ پشت دروغ میره جلو بعد چند وقتم اصن قبحش برا ...

از راه ارامشم وارد شدم کلا چون از بحث باهام میترسه متوصل میشه به دروغ

از راه ارامشم وارد شدم کلا چون از بحث باهام میترسه متوصل میشه به دروغ

همونه عزیزم نمیشه تا خودش نخاد نمیشه باید خودش اراده کنه 

هرچی بیشتر پافشاری کنی بدتر میشه 

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    
مثل نقل و نبات دروغ میگه رفیق بازم هست تا آخر عمر هم همینه تجربه چند ساله من از زندگی با همچین آدمیه

بالاخره یجایی باید درست بشن همش تقصیر خانوادشونه که بحال خودشون رهاشون میکنن

بالاخره یجایی باید درست بشن همش تقصیر خانوادشونه که بحال خودشون رهاشون میکنن

درست نمیشن عزیزم شخصیتشون شکل گرفته دیگه هم عوض نمیشه من که هرجا رفتم باعث حال بدیم میشد از بس هرجا یه دروغ از شوهرم رو میشد برام

دوستم تنها زمانی بهت میگه ک بیخیال باشی و اجازه رفتن بهش بدی،وگرنه قایمکی میره پیش دوستاش مطمئن باش

مشکل اینجاست یا باید موافقش باشم یا اینطوری میکنه