2777
2789
عنوان

چرا انقدر درآمد تو ایران کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 48 پست
شما بادرک و فهیم هستین بخدا من برا بچه ها از جون و دل مایه میزارم اما دیدم مادراشون پشت سر معلما انق ...

اگه حقوق ناخن کار از یه معلم بیش تره دلیلش اینه که مردم از ظاهر زشت شون بیش تر از مغز خالی شون خجالت می کشن

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۰۰     من قصدم فرهنگیان الان باید منصرف شم؟:/

ایشون حق التدریسی هستن دانشگاه فرهنگیان بیش تره. 

من دانشجو ام 2300.

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
منم معلم مدرسه غیرانتفاعی بودم فقط ب امید حق التدریسی حقوق واقعا وحشتناک پایین مدرسه رو تحمل کردم پن ...

الهی میفهممت دقیقا کاری کردن که همه حق التدریسیا دپرس شدن نه بیمه ای نه حقوق درست درمونی هم سودشونم تو جیب خودشونه!گول محیط کار و خوردیم و با حقوق کم راضی شدیم اما ادم چیکار میتونه بکنه شغل خوبم پیدا نمیشه  

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
من خبر نداشتم تا اینکه دوستمو دیدم که هم بینیشو عمل کرد هم ایفون خرید     خودم محیط ارایش ...

یکی از بستگان ما 12 ساله ناخنکار هستن، توی این مدت دوتا آپارتمان بالای 150 متر توی یکی از کلانشهرها خریدن.... همسرشون هم کار نمیکنه و مسئولیت بچه رو به عهده گرفته، فقط تنها نکته ی منفی این کار آرتروز شانه و گردن و مشکلات ریوی هست..... اون زمان یعنی سال 88 برای یادگیری یک میلیون هزینه کرد.... 

۸۰۰ واقعا کمه .درواقع هیچه! به نظرم به فکر افزایش درامد باش 

هستم ولی چه کاری؟

هروز اگهی کارا رو میخونم و میرم محیط هایی که خوب نیستن صاحب کارهای طلبکار و....

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

من تو اشپز خونه کار میکردم تو گرمای تابستون بدون هیچ تعطیلی جمعه ها هم میرفتم همش هم سرپا بودم ازم شر شر اب میچکید از گرما تازه غذاخوری مال پدرمه بهم ۱۵۰۰ میداد درحالی این پول در برابر اون همه کار زحمت هیچ بود

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
اگه حقوق ناخن کار از یه معلم بیش تره دلیلش اینه که مردم از ظاهر زشت شون بیش تر از مغز خالی شون خجالت ...

واقعا حرفتون درسته👌👌

۸۰۰     من قصدم فرهنگیان الان باید منصرف شم؟:/

نه گلم فرهنگیان جز نیروهای رسمی اموزش و پرورشه و حداقل ۳ تومن حقوقشونه

من رسمی نیستم و حقوقمو از مدیر مدرسه میگیرم

یکی از بستگان ما 12 ساله ناخنکار هستن، توی این مدت دوتا آپارتمان بالای 150 متر توی یکی از کلانشهرها ...

اوه ماشاالله قطعا اوناهم سختی کشیدن و تلاش کردن ولی میدونی ادم برا چیزی تلاش میکنه که امیدی هم به ایندش داره اما ما چی بی انگیزه شدم شدیدا

نه گلم فرهنگیان جز نیروهای رسمی اموزش و پرورشه و حداقل ۳ تومن حقوقشونه من رسمی نیستم و حقوقمو از مد ...

ممنون عزیزم از توضیحت💛

اینطور که گفتی واقعا این حقوق برای معلم های مثل شما که زحمت میکشن واقعا خیلی کمه😞☹☹

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!

بخاطر اینکه مسئولین ما یک اپسیلون به درک و درایت مسئولین ژاپن نرسیدن که معتقدن اگه قشر آموزگار تأمین نباشه پایه و بنیان اجتماعی که قراره اون بچه‌ها توش رشد کنن و کشورشونو توسعه مند نگه دارن متزلزل میشه..... اونا آموزش و پرورشو مادر پیشرفت جامعه میدونن.... 

من تو اشپز خونه کار میکردم تو گرمای تابستون بدون هیچ تعطیلی جمعه ها هم میرفتم همش هم سرپا بودم ازم ش ...

عزیزم  الانم مشغولین؟

بخاطر اینکه مسئولین ما یک اپسیلون به درک و درایت مسئولین ژاپن نرسیدن که معتقدن اگه قشر آموزگار تأمین ...

👌🏻👌🏻برای جامعه و اینده خوب داشتن همچنین انسان های خوب داشتن اولین کاری که باید انجام بشه رسیدگی کامل به اموزش پرورش و مدارس و کارکنانش هست

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
یکی از بستگان ما 12 ساله ناخنکار هستن، توی این مدت دوتا آپارتمان بالای 150 متر توی یکی از کلانشهرها ...

خوش بحالش که تصمیم درستی گرفت واسه ایندش

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد