2777
2789
عنوان

سطح هوشیاری ۸

12975 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام، پدرم جراحی ابسه مغزی کرد ،بعد عمل خیلی خوب بود و با ما کلی حرف زد

به محض ترخیص هوشیاریش کم شد

و دوباره که به بیمارستان آوردیم از ۱۱ رسید به ۸

الان از راه بینی غذا میخوره و به ریه ش لوله تنفس وصل کردن

کلی ناامیدم و گریه میکنم ، تجربه مشابه داشتید ک با سطح هوشیاری ۸ طرف خوب بشه ؟چفدر طول کشیده؟بخدا دارم دق میکنن

ان شاالله که به زودی زود بابات خوب بشه کنار هم همیشه سالم شاد زندگی کنید براشون حمد ایت الکرسی میخونم خدا معجزه میکنه ان شاالله

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ان شاالله که به زودی زود بابات خوب بشه کنار هم همیشه سالم شاد زندگی کنید براشون حمد ایت الکرسی میخون ...

ممنونم عزیزم دکترا گفتن فقط دعا کنید دل من به دعاهای شما خوشه،  انشالله شما هم سلامت باشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم دکترا گفتن فقط دعا کنید دل من به دعاهای شما خوشه،  انشالله شما هم سلامت باشید  ...

عزیزم درکت میکنم همسر منم بخاطره کلیه چند رز بستری بود دیالیز میشد دکتر بهمون گفت این معجزه خداست که کلیه هاش برگشته شما ناامید نشو بابات خوب میشه ان شاالله به حق این اذان ظهر امام حسین شفاعت میکنه خوب میشه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
عزیزم درکت میکنم همسر منم بخاطره کلیه چند رز بستری بود دیالیز میشد دکتر بهمون گفت این معجزه خداست که ...

دلم  داره میترکه بخدا  ، طاقت ندارم،  خدا تو این روزهای عزیز بهم رحم کنه

شما و همسرت انشالله سلامت باشید همیشه

هوشیاری هشت که بد نیست  شاید دچار عفونت بیمارستانی شده  نمیتونید یه دکتر دیگه بالا سرش ب ...

اول بود ۱۱ ، پدرم سرطان پروستات داره ، اما بخاطر ابسه مغزی بستری شد ، انقدر بعد جراحی خوب بود که گفتن پانسمان هم خودتون عوض کنید

قبل ترخیص درد داشت یک مسکن بهش زدن که از زمان ترخیص دیگه به خواب رفت تا یک روز 

الان میگن ریه همکاری نمیکنه تا تنفس انجام بشه

من احساس میکنم از امپول هست ک تزریق کردن

اول بود ۱۱ ، پدرم سرطان پروستات داره ، اما بخاطر ابسه مغزی بستری شد ، انقدر بعد جراحی خوب بود که گفت ...

خب صددرصد از همون امپول هست 

پیگیر باشید که چه مسکنی گرفته هر چند کاری که نباید بشه شده 

خب صددرصد از همون امپول هست  پیگیر باشید که چه مسکنی گرفته هر چند کاری که نباید بشه شده

پدرم ب مخدر حساس بوده ، احتمالا همون رو زدن

من پیگیر امپول میشم مرسی عزیزم 

دلم  داره میترکه بخدا  ، طاقت ندارم،  خدا تو این روزهای عزیز بهم رحم کنه شما و همسرت ...

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته طاقت بیار صبر کن دعا کن خدا حواسش هس ان شاالله که شفا پیدا میکنن 

ممنو نم ان شالله

فدات ان شاالله🙏