2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به دکتر بگو براش شیاف مینویسه، فکرکنم شیاف گلیسیرینه

باشه ممنون اگه کار نکرد حتما میبرم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

سلام.دختر منم همین مشکلو داره انجیر خشک ازشب بزار تو اب صبح آبشو بزا تو شیشه بش بده بخوره عالیه یا یذره کره ی گیاهی تاکید میکنم گیاهی با غذاش قاطی کن یا بانون نرمشده باچای وکره تا بخوره دو دقیقه ای کار میکنه 

يه لجباز مهربون
سلام.دختر منم همین مشکلو داره انجیر خشک ازشب بزار تو اب صبح آبشو بزا تو شیشه بش بده بخوره عالیه یا ی ...

۴ ماهشه گلم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
شیاف گلیسیرین کودکان استقاده کن پوره گلابی بهش بده خوب میشه 

ممنون میگیرم براش

قبلا بردمش دکتر لاکسی ژل بهم داد ۳ ونیم سی سی گفت بش بده گفت اگ شکمش اسهال شدید شد دیگه نده ولی اگ اسهال نشد  صبح وعصر بده حالا شما بچتم ۴ ماهشه میخوای یک ونیم سی سی بده  

يه لجباز مهربون
۴ ماهشه گلم

خب غذا مگه نمیخوره؟غذا خوردنشو شروع یه ذره کره بدی فک نکنم اشکال داشته باشه؟ خواهرم کره رو حالت شیاف میکرد واس دخترش چون همه داروها تنبلی روده میارن ولی چیزای گیاهی نه 

يه لجباز مهربون
خب غذا مگه نمیخوره؟غذا خوردنشو شروع یه ذره کره بدی فک نکنم اشکال داشته باشه؟ خواهرم کره رو حالت شیاف ...

۴ ماهش هنوز تموم نشده

بازم ممنون ببینم چیکار میکنم