2777
2789
عنوان

چجوری غذا بپزم😂💔

1 بازدید | 20 پست

بچه ها مسخرم نکنین 😂😭مامانم نیس تنهام میخوام ماکارونی درست کنم توی نت دیدم پیازا رو سرخ کردم سیب زمینیم گفتش نگینی خورد کردم ولی موقع سرخ کردن چسبید به قابلمه😭😂😑💔میشه یادم بدین تاحالا یه تخم مرغم درست نکردم💔😭😂

همینه که هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی بزار تو اب جوش ک بپزه

برای موادش پیاز سرخ کن طلایی شد گوشت اضافه کن بزار بپزه اگه قارچم داری بپز بریز تو مواد اخر ک پخت رب بریز و ادیویه بزار ی جوش بخوره

سیب زمینی ک نمیچسبه روغن ریختی اصلا😂😂؟

اونارو بریز دور

موادتو ک درست کردی ماکارونی هم پخت سیب زمینی نگینی خورد کن قاطی مواد کن بزار موادو با ماکارونی قلطی کن بزار دم بکشع

ما همیشه سیب زمینی رو قبلش سرخ نمیکنی موقع دم کردن ماکاروتی با مواد خام میریزیم میپزه خیلی خوشمزه میشع

داغ نه چیه؟چجوری داغ کنم روغنو؟

داغ چیه؟جدی این سوال و پرسیدی؟ 😐😂

عشقم نگا وقتی تابه رو میذاری رو گاز و روغن میریزی باید یکم بذاری داغ بشه روغن توی تابه روی گاز

بعد سیب زمینی بریزی جلز ولز کنه نه که روغن و ریختی فورا سیب زمینی هم بریزی اونجوری هیچی که میچسبه یه ساعتم سرخ نمیشه