2821
2789
عنوان

تو این ایام

32 بازدید | 6 پست

بچه ها کسانی که ازدواج کردید خونه مامانتون یا مادرشوهرتون میرید؟البته با احتساب این که خونه مامانم خواهرم میاد و مادرشوهرم برادرشوهرم🙄😑

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

خونه پدرم آره چون همشون واکسن زدن خودمم از صبح تا شب خونم جایی نمیرم ، خونه مادرشوهرمم شبا میریم یکی دو ساعت میمونیم🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
خونه پدرم آره چون همشون واکسن زدن خودمم از صبح تا شب خونم جایی نمیرم ، خونه مادرشوهرمم شبا میریم یکی ...

جمعیتت حتما زیاد نیست؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونه پدرم آره چون همشون واکسن زدن خودمم از صبح تا شب خونم جایی نمیرم ، خونه مادرشوهرمم شبا میریم یکی ...

ببخشید جمعیتتون حتما زیاد نیست؟

آره خونه مامانم سه نفر هستن مادرشوهرمم تنهاست🌸

اره خب خوبه 😊😘ما ۸ نفر میشیم خطرناکه درسته؟

اره خب خوبه 😊😘ما ۸ نفر میشیم خطرناکه درسته؟

در و پنجره هارو باز کنید هوا جریان داشته باشه ماسک بزنید با بافاصله بشینید ، رعایت کنین چیزی نمیشه 🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
2823
2791
2779
2792