2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قانون جذب برا همه خوبه ولی برا من که اثری نداشته😏

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
قانون جذب قانون شناخته شده ای تو جهان ماله خداس معلومه ک خوبه. اره نتیجه گرفتم

اینکه میگی متل خداس ینی چی

من در مورد قانون جذب با یکی صحبت کردم در مورد سابلیمینالش

گف استغفرالله مگه سابلیمینال خداس یا قدرت خدارو داره که تو با گوش کردن بهش به اون چیزی که میخوای برسی؟؟!! 

چند بار تاحالا بهش برخورد کردم اما برا این حرفا ترسیدم سمتش برم و ازش استفاده کنم حس میکنم بر ضد خداس 

اینکه میگی متل خداس ینی چی من در مورد قانون جذب با یکی صحبت کردم در مورد سابلیمینالش گف استغفرالله ...

سابلمینالو من کاری ندارم تا الانم سمتش نرفتم. ولی قانون جذب منظورم اینه ک این قانون برای جهان شگفتی های دنیاس اگه یکم کتاب بخونی کاملا درکش میکنی مثل کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین کتاب معجزه و راز از راندا برن. قانون جذب ینی به هر چیزی فکر کنی انرژی بفرستی سمتش جذبش میکنی بلید فکرتو درست کنی مثبت فکر کنی خیلی راهای دیگ داره ک این کتابارو بخونی متوجهشون میشی

مثلا میشه بگی به چیا رسیدی و چرا میگی ماله خداس؟ 

چیرایی ک میخواستم اتفاق افتاده. عزیزم منظورم اینه ک این دنیا و شگفتیاش ماله خداس خدا افریده قانون جذب هم مال ذهن ما ادماس. یه کم کلیپای روانشنیو نگاه کنی متوجه میشی. خدا به ما ذهنی داده ک میتونیم باهام به هر چی ک بخوایم برسیم باید مثبت فکر کنیم شکر گذار باشیم تمرکزمون زو خواسته هامون باشع و اینکه کلامتم مهمه مثلا منفی صحبت نکنی

میتونم بپرسم چرا سمت سابلیمینال نرفتی؟ 

ببین من هنوز راجب این چیز دقیقی نمیدونم فک میکنم چیزیه ک ادما خودشون درست کردن چنتا موزیکع دیگ.اما قانون جذب شناخته شدس برای کل جهان قانون جذب خیلی راجبش کتاب خوندم کلی فیلمای روانشناسارو دیدم کلی نتیجه گرفتم. 

ببین من هنوز راجب این چیز دقیقی نمیدونم فک میکنم چیزیه ک ادما خودشون درست کردن چنتا موزیکع دیگ.اما ق ...

آها اینکه گفتی نرفتم سمتش فک کردم مث من در موردش فک میکنی و بهش شک داری؟؟؟ 

آها اینکه گفتی نرفتم سمتش فک کردم مث من در موردش فک میکنی و بهش شک داری؟؟؟ 

خب اره دیگ چیزی راجبش نمیدونم ینی تو کتابایی ک خوندم یا مشاوره ها هیچکدومشون راجب این جیزی نگفته بودن. پس دیگ سمتش نرفتم و نمیرم چون فک میکنم ساخته بشره ولی بازم نمیدونمم