اگه نهم مرداد سقط کردی دو هفته ازش گذشته .تو این دو هفته چجور تخمک گزاری کردی ولانه گزینی داشتی که باردارشدی.این پروسه دست کم چهار هفته طول میکشه نه دو هفته.
یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باردار نیستی احتمالا اثرات قبلیه حتما ازمایش مجددی برو اگر لکه بینی داری شاید از جفتش مونده هنوز
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
معمولا توی بیمارستان وقتی سقط میشه همه کاراشو دکتر پرستارا انجام میدن اگه بتا پایین نیومده باشه تحت نظر میگیرن یا کورتاژ میکنن یا قرص میدن . اگرهم خیلی کم باشه میگن با پریودی بعدی ازبین میره . من نمیدونم چرا از شما اینطوری شده 😨😨😬😬