2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

365 بازدید | 24 پست

ابجیم میخواد از دهم بره ۱۱ تجربی برا شاهد

امتیازش ۵ هس فقط تو مسابقات ورزشی مقام داره 

دیگ نه عمو و بابای جانباز داریم نه خاله و دایی شهید و ایثارگر 😞معدلشم ۱۹/۳هست ب نظرتون قبول میکننن؟؟؟؟؟؟؟

اره معدلش خوبه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مدرسه شاهد بودم اش دهن سوزی نیست فقط پوستتو میکنن

ابجیم تیز هوشان بود اما برا سال نهم آزمون داد قبول نشد امسالم میان پایه داد قبول نشد دلش خیلی پره خودشو باخته 

آخه میدونی میگه مدرسه عادی خوب درس نمیدن 

الان تنها راهش شاهده

غیر انتفاعیم که ماشاالله کلی پول میگیره

من اون موقع دو تا لوح تقدیر از مسابقات داشتم ۱۰۰ امتیاز داشتویک جز قرآن ده امتیاز با معدلم که ۱۹ و نیم بود که خودش ۱۹۵ داشت قبولم کردن

امتیاز خواهرتون فکر میکنم کم باشه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
ابجیم تیز هوشان بود اما برا سال نهم آزمون داد قبول نشد امسالم میان پایه داد قبول نشد دلش خیلی پره خو ...

مگ برای ورودی نهم هم دوباره آزمون میگیرن؟؟؟😲

من خودم تیزهوشانم، ولی امسال انگار همه‌ی کسایی ک تیزهوشان بودن رو بدون ورودی ب دهم تیزهوشان راه دادن

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
نه والا

من والا کل دبیرستان شاهد بودم 

شاهد خوب نیس

من همش میگم کاش غیر انتفاعی میرفتم 

ولی مدرسه عادی بره ولی کلاس انلاین موسسات معروف کشورو استفاده کنه اگه واسه کنکور نگرانه

کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
ربطی ب معدل نداره هاا  فقط سهمیه باید داشته باشی

گفتن معدلم تاثیر داره آخه والا ما شهید و جانباز نداریم 

البته عموم ایثارگر بوده ها ولی هیچ کجا ثبت نشده 

ابجیم تیز هوشان بود اما برا سال نهم آزمون داد قبول نشد امسالم میان پایه داد قبول نشد دلش خیلی پره خو ...

اگر اهل درس خوندن زباده که بره مشکلی نداره براش من حوصله درس خوندن نداشتم و زجر کشیدم😂😂😂