smahmahi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1008 عنوان مدرسه شاهد 365 بازدید | 24 پست ابجیم میخواد از دهم بره ۱۱ تجربی برا شاهدامتیازش ۵ هس فقط تو مسابقات ورزشی مقام داره دیگ نه عمو و بابای جانباز داریم نه خاله و دایی شهید و ایثارگر 😞معدلشم ۱۹/۳هست ب نظرتون قبول میکننن؟؟؟؟؟؟؟ 1400/05/24 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 اره معدلش خوبه واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
روشنک_72_همدان عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 2523 فکر نمیکنم شاید ذخیره کنن شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه!
پفکییییییییم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1768 ربطی ب معدل نداره هاا فقط سهمیه باید داشته باشی کاربری قبلیم پفکییی بود.7/1/99 .....
smahmahi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1008 من خودم مدرسه شاهد بودم اش دهن سوزی نیست فقط پوستتو میکنن ابجیم تیز هوشان بود اما برا سال نهم آزمون داد قبول نشد امسالم میان پایه داد قبول نشد دلش خیلی پره خودشو باخته آخه میدونی میگه مدرسه عادی خوب درس نمیدن الان تنها راهش شاهدهغیر انتفاعیم که ماشاالله کلی پول میگیره
smahmahi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1008 پدر مادر فرهنگی نیستن؟ اگه باشن امتیازش میرسه نه والا
smahmahi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1008 فکر نمیکنم شاید ذخیره کنن 💔وای آبجیم نابود میشه طفلک
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 من اون موقع دو تا لوح تقدیر از مسابقات داشتم ۱۰۰ امتیاز داشتویک جز قرآن ده امتیاز با معدلم که ۱۹ و نیم بود که خودش ۱۹۵ داشت قبولم کردنامتیاز خواهرتون فکر میکنم کم باشه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
reyhaneh_sz عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 1671 ابجیم تیز هوشان بود اما برا سال نهم آزمون داد قبول نشد امسالم میان پایه داد قبول نشد دلش خیلی پره خو ... مگ برای ورودی نهم هم دوباره آزمون میگیرن؟؟؟😲من خودم تیزهوشانم، ولی امسال انگار همهی کسایی ک تیزهوشان بودن رو بدون ورودی ب دهم تیزهوشان راه دادن میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 البته پشیمونم و اگه بر میگشنم یا میرفتم دولتی یا غیر دولتی میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
melin20m عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 138 نه والا من والا کل دبیرستان شاهد بودم شاهد خوب نیسمن همش میگم کاش غیر انتفاعی میرفتم ولی مدرسه عادی بره ولی کلاس انلاین موسسات معروف کشورو استفاده کنه اگه واسه کنکور نگرانه کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
smahmahi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1008 ربطی ب معدل نداره هاا فقط سهمیه باید داشته باشی گفتن معدلم تاثیر داره آخه والا ما شهید و جانباز نداریم البته عموم ایثارگر بوده ها ولی هیچ کجا ثبت نشده
فندق_تپل عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1102 ابجیم تیز هوشان بود اما برا سال نهم آزمون داد قبول نشد امسالم میان پایه داد قبول نشد دلش خیلی پره خو ... اگر اهل درس خوندن زباده که بره مشکلی نداره براش من حوصله درس خوندن نداشتم و زجر کشیدم😂😂😂