2777
2789
عنوان

کیا جدا از همسرشون میخوابن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 43 پست
همسر من از وقتی کرونا اومده دورکار شده و خودش بیشتر شبها کار میکنه ( برنامه نویس هستن ) من که صبح زو ...

دقیقا این مسائل ربطی به سرد شدن نداره

واسه ما که روز به روز گرمتر شده

چون شوهرم همش میگه تو خودتو فدای راحت خوابیدن من کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 5ساله جدا میخوابیم بخاطر بچه ها از همون اول ازدواج کنارهم نتونستیم بخابیم چون خودش هم بچه داشت هنوز که هنوزه پسرش 7سالشه کنارباباش میخوابه ومن کنار دخترام فقط موقع رابطه میریم اتاق

خدایا خودت کمک کن 
به نظدم کار درستی نیست قانون مداری توی زندگی مخصوصا الانکه بچه دارید خیلی مهمه من بچه امو از ۶ ماهگ ...

آره میدونم ولی چون دوقلو بودن و پسرم تو خواب خیلی گریه میکرد و آب میخواست نتونستم جدا کنم

ولی حتماا تا 5 ماهه دیگه قصدشو دارم

شوهر من که کلا تو خواب راه میره مثلا تو هال خوابیده نصفشب رو تخته بعد دو ساعت رو زمینه بچه هام از اونم بدتر فقط خودم باید رو تخت سرجام باشم که خوابم ببره . بقیه در حال حرکتن. سرد هم نشده. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دقیقا این مسائل ربطی به سرد شدن نداره واسه ما که روز به روز گرمتر شده چون شوهرم همش میگه تو خودتو ...

دقیقا گلم ، بعد از ظهر ها که میام خونه بعد شام تا وقت خواب من ، کنار هم هستیم و با هم میوه و چای میخوریم کنار هم دراز میکشیم سریال میبینیم راجع به کار و روزی که گذروندیم صحبت میکنیم تا من خوابم بگیره برم بخوابم و ایشون هم بره سر شیفت شبش، واقعا هم راضی هستم جمعه ها هم بیشتر وقتمون باهم میگذره، مهم رضایت دو طرفه نه یه سری قانون و چهارچوب که مطمعنا برای همه نتیجه یکسان نداره  

آره میدونم ولی چون دوقلو بودن و پسرم تو خواب خیلی گریه میکرد و آب میخواست نتونستم جدا کنم ولی حتماا ...

اره انجام بده سختیش فوقش یکماه ولی بدتر بچه منکه رفلاکسی بود باید سطح شیبدار میخابید و تا صبح ۱۰ بار بیدار میشد نیست

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
به نظدم کار درستی نیست قانون مداری توی زندگی مخصوصا الانکه بچه دارید خیلی مهمه من بچه امو از ۶ ماهگ ...

آره میدونم ولی چون دوقلو بودن و پسرم تو خواب خیلی گریه میکرد و آب میخواست نتونستم جدا کنم

ولی حتماا تا 5 ماهه دیگه قصدشو دارم

من شوهرم شب جایی ،کاری داشته باشع کنارم نباشه اصلا خوابم نمیبره،همش فکر میکنم یه چیزی کمه،با وجود سه بچه هیچ وقت جدا و کنار بچه ها نخوابیدم،ده روز زایمان که شوهرم کنارم نمیخوابه به سختی و بد خوابی میگذره

اسی ژن دوقلویی داشتی؟ 

چین بچه هات

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
2790
2778
2791
2779
2792