2777
2789
عنوان

هارد گوشی سامسونگ

543 بازدید | 7 پست

صبحتون بخیر    

دوستان کسی بوده هارد گوشیش سوخته و تعویض کرده باشه؟گوشیم a51هست.چقدر براتون کار کرده؟ و اینکه چقد زمان برد تا تعمیرکار بهتون تحویل بده؟

خدایا شکرت🙂❤

خدایاشرگت بایدببینه هارددم دستش باشه بخوره بهش سه روز نباشه تاسفارش بده بیارن تاکی برسه ازکجاسفارش بده بعدم اگرهاردش موجود باشه قیمتم بالامیشه تایک وسیصد یاشایدبالاتر وسامسونگ خوب نیست شیایومی یا هانرخوبه

خدایاشرگت بایدببینه هارددم دستش باشه بخوره بهش سه روز نباشه تاسفارش بده بیارن تاکی برسه ازکجاسفارش ب ...

دو هفته هست تقریبا دادم.اره پشیمونم گرفتم گارانتیش برج4 تموم شد.الکی الکی سوخت سری aسامسونگ اصلا خوب نیستن

خدایا شکرت🙂❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو هفته هست تقریبا دادم.اره پشیمونم گرفتم گارانتیش برج4 تموم شد.الکی الکی سوخت سری aسامسونگ اصلا خوب ...

حتماهاردپیدانکرده من شده دوماهم نبوده قطعه براگوشی دست تعمیرکارمونده سامسونگازودمیسوزن بعددو سه سال همشون

هارد گوشی من سوخت چنتا تعمیر کار نشون دادم گفتن 700این حدودا خرجش میشه ولی هیچ تضمینی نیس بعد درست ک ...

مال من 1600.700 میشه چکار میشه کرد قیمت مویایل یالاست نمیتونم بخرم فعلا

خدایا شکرت🙂❤