2777
2789
عنوان

قلیان عرق نعنا برای کرونا👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 11752 بازدید | 67 پست

والا یچیز خوبم ب ملت میگی هزارتا حرف میخوری من ک ب کسی نمیگم حوصله کل کل ندارم بابا 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه اين چيزاي غيرعلمي رو رواج نديد  واقعا ظلمه

کاملا علمیه و ابن سینا این روش رو ابدا کرده

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
اونایی که طب شیمیایی رو میپرستن عمرا این حرفا رو قبول داشته باشن

مافیای دارو اجازه نمیدن طب سنتی توی کشور رواج پیدا کنه چون دیگه نمیتونند ملت رو بچاپند.

بعضی مردم ساده لوح هم فکر می کنند طب سنتی از مد افتاده و طب جدید خیلی خوبه. فکر می کنند این مافیای دارو خیرشون رو میخوان

به نظر من باید هر دو طب در کنار هم باشه. نباید جبهه گیری کرد.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
والا من ترجيح ميدم بميرم تا از روش هاي بي پايه و اساس استفاده كنم  دكتر خيرانديشم كه من اصلا ن ...

یجور میگید طب سنتیا انگار خل و چلن... من اگه تا حالا بهشون اعتماد نداشتم الان دیگه اعتقادم دارم بهشون... شمام اگه اعتماد ندارید بهشون کسی نگفت حالا بشینیم دور هم قلیون بکشیم که

هرکسی یه نظری داره که محترمه... 

نظرشمام جای هود داره و قابل احترامه 😶

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

والا شوهرخالم مشروب خور حرفه ای بود کرونا گرفت اکسیژن خونش اومد پایین دیگ بالا نرفت چون بدنش ضعیف بو ...

شوهرمم میخوره گاهی کارشم بازاریه تاحالام خداروشکر نگرفته بستگی ب بدن اینام داره یکیم ی مشکلی داشته باشه بمیره میگن کروناس 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
عزیزم چیز عجیبی نیست فقط تو شیشه قلیون به جای آب عرق نعناع و گلاب می‌ریزی بدون زغال.. شبیه ورزش واسه ...

عزیزم البته شیشه قلیون باید کاملا تمیز باشه و اصلا از قبل توی اون قلیون زغالی استفاده نشده باشه

تو اون فیلمی که لینکشو گذاشتم آموزش میده چطور با ظرف پلاستيکی قلیون درست کنیم

شوهرمم میخوره گاهی کارشم بازاریه تاحالام خداروشکر نگرفته بستگی ب بدن اینام داره یکیم ی مشکلی داشته ب ...

گاهی خیلی فرق داره با همیشه.

چون شوهرت نگرفته دلیل نمیشه بگی چون گاهی مشروب خورده نگرفته !

انشاالله همیشه سلامت باشید .

اینو اماده درست کردید هر روز انجام میدید.یا هی تازه به تاره درست میکنید؟ حجمش زیاده .حیفه ادم دور بر ...

نه نیاز  نیست دور بریزی

اصلا تو فیلم نگفته دور بریزین

همونو فعلا استفاده کن هر روز هر چند مرتبه که تونستی قلیون بکش

عزیزم من لینک ویدیو اینستا رو گزاشتم کامل توضیح میده چطور درستش کنید تو خونه  اون قلیون با دخا ...

من همینو گفتم که فقط چون نتم ضعیفه نمیتونم فیلم باز کنم 😂😂

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

یجور میگید طب سنتیا انگار خل و چلن... من اگه تا حالا بهشون اعتماد نداشتم الان دیگه اعتقادم دارم بهشو ...

ما از وقتی کرونا اومده بخاطر قرنطینه دیگه دکتر نرفتیم‌ . دندونم درد گرفته بود با طب سنتی اسلامی خوب شد

دخترم تا تب میکنه آب سیب سبز بهش میدم خوب میشه

تا سرفه ام میگیره دمنوش میخورم. تا معده ام درد میگیره آویشن میخورم

قرص تیروئیدم گذاشتم کنار ۴ ساله نمیخورم. فقط روغن به گلوم میمالم

حیف پولایی که قبلا میدادم برای این  داروهاشون

مافیای دارو اجازه نمیدن طب سنتی توی کشور رواج پیدا کنه چون دیگه نمیتونند ملت رو بچاپند. بعضی مردم س ...

دقیقا دکتر خیراندیش رو بخاطر همین موضوع بیکار کردن 

چون داشت حتی سرطانو با یه روش رااحت درمان می‌کرد 

😔

ميشه اين چيزاي غيرعلمي رو رواج نديد  واقعا ظلمه

😐

وقتی که واقعا تأثیر داره و نتیجشو دیدیم،الکی انکار کنیم و منتظر باشیم سازمان.... بین الملل بیاد تاییدش کنه بعد استفاده کنیم!

خب دیگه خوبه از تجربیات مفیدمون بهره ببریم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ما از وقتی کرونا اومده بخاطر قرنطینه دیگه دکتر نرفتیم‌ . دندونم درد گرفته بود با طب سنتی اسلامی خوب ...

چطوری دندون دردتون خوب شد .جکار کردید؟

از چه دکتر طب سنتی استفاده میکیند .شماره ای پیجی چیزی اگه داره لطف کنید بگید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
2790
2778
2791
2779
2792