2777
2789
عنوان

قلیان عرق نعنا برای کرونا👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 11752 بازدید | 67 پست
خیلی خوبه من خودم از دیروز دارم استفاده میکنم احساس میکنم ریه هام از هوای عرق نعنا و گلاب سنگین میش ...

هم بیماری زمینه ای 

هم ضربه به ریه هم کرونا مثبت داشت وضعیت خوبی نداشت

اما با این روش معجزه شد البته فقط عرق نعنا خالی بود

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃
اوه خدای من حالا خوبه دارین میبینید داروهای شیمیایی چقد فوتی داشته. خلایق هر چه لایق

دقیقا ملت زود نسبت به این جیزا گارد میگیرن

از دست ما که کاری برنمیاد 

من که پناه آوردم به علم سنتی

حتی ازین قلیون به بچه‌های 19 ماهمم میدم

ضرر که نداره

به امید خدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم میگن خیلی عالیه .فیلمشو دیدم

همچنین اون اب کندر خیلی خیلی عالیه..خانمه بچش ای سی یو بود .بهش گفتن تمومه امیدی بهش نیست با اب کندر برش گردوندن خود دکترا مونده بودن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
والا من ترجيح ميدم بميرم تا از روش هاي بي پايه و اساس استفاده كنم  دكتر خيرانديشم كه من اصلا ن ...

قلیون عرق نعنا نیازی ب زغال نیست ک شما ایجور میگید فقط اون پایین ک آب میریزن عرق نعنا بریزن قل بزنن بدون زغال

چی بگم؟ 
ميشه اين چيزاي غيرعلمي رو رواج نديد  واقعا ظلمه

عزیزم چیز عجیبی نیست فقط تو شیشه قلیون به جای آب عرق نعناع و گلاب می‌ریزی بدون زغال.. شبیه ورزش واسه ریس تازه چون خنکه ریه رو باز میکنه و آروم و قوی میکنه... شبیه بخور ولی خنک... 

غیر علمی نیس

یه استاد طب اسلامی توی شهر ما میگفت با همین قلیان نعنا و بادکش کمر ریه یه نفر رو خوب کرده بوده

ای کاش در کنار طب شیمیایی ، طب سنتی هم توی بیمارستان ها بود.

تازه مادرشوهرمم میگفت: توی تلویزیون شبکه افق یه دکتر طب سنتی میگفت: با گذاشتن پای بیمار کرونایی که اکسیژن خونش پایین اومده بوده داخل ظرف آب نمک  خوب شده بوده 

طب سنتی معجزه نمی کنه اما اه واقعا اجازه بدهند متخصصین این امر توی بیمارستان ها کار کنند میشه جلوی بعضی مرگ ها رو گرفت.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

علمشون ارزونی خودشون فقط مردمو.....😢

من باردارم کرونام مثبت شد اونم شدید فقط با طب سنتی اونم بخاطر شرایطم مثل همه داروهاشونو کامل نخوردم.

بارداریم هم با طب اسلامی نتیجه گرفتم.واقعا اثربخشیش خیلی بیشتره

هم بیماری زمینه ای  هم ضربه به ریه هم کرونا مثبت داشت وضعیت خوبی نداشت اما با این روش معجزه ش ...

الهی شکر

چقدر انرژی مثبت گرفتم که گفتی این قلیون مشکل گشای پدرت بوده

عزیزم پس حتما خودت تاپیک بزن بگو

بخدا ثواب داره که تو این اوضاع ملتو از یه روش کارساز باخبر کنیم

اره خون هم بخوری برا کرونا خوب میشی -_-😂😂😂

گفتم میگن مگ من خوردم ک دوبار خودم کروناگرفتم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
دقیقا ملت زود نسبت به این جیزا گارد میگیرن از دست ما که کاری برنمیاد  من که پناه آوردم به علم ...

اینو اماده درست کردید هر روز انجام میدید.یا هی تازه به تاره درست میکنید؟ حجمش زیاده .حیفه ادم دور بریزش.خاستم درست کنم نمیدونستم دقیقا هر دفعه میشه از همون استفاده کرد یا هی باید جدید و تازه باشه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیز منظورش از قلیان.. اینجا بخور دادن نعنا با گلابو اینا هست وگرنه نعنا که دود نداره..برا ریه مضر ...

عزیزم من لینک ویدیو اینستا رو گزاشتم کامل توضیح میده چطور درستش کنید تو خونه 

اون قلیون با دخانیاته که دود داره

این اصلا اینجوری نیست و فقط باید یکبار استفاده کتی تا متوجه بشی عملکردش چطوره

2790
2778
2791
2779
2792