2777
2789

عزیزم ناامید نشو. درسته تفاوت سنی زیاد میشه اما الان همه همینجوری آن. خواهر من 8 ساله ازدواج کرده بچه نمیخواد. تمام اطرافیانم تو سن بالا میخوان بچه بیارن. 

بعدم علم پیشرفت کرده تمام بازیگرا و.. هم همینطورن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته سقط شد؟

دوماهه بود به خونریزی افتاد رفت دکتر. پدر شوهرم پیر بود اونموقع 58 اینا رو داشت. دکتر گفته بود شانس آوردی. 

مادرشوهرم ک میگه من از بس آلورا خوردم و کار سنگین کردم خبر نداشتم افتاد وگرنه نگه می‌داشتم. اما مطمنن خود بچه افتاده بوده 😥

دوستای خوب و مهربونم ممنون از نظراتتون.من ۴۲ سالگی ازدواج کردم و الان که ۴۸ سالم شده تازه همسرم راضی شده بچه دار شدن خیلی این مدت باهش صحبت کردم راًی نمیشد.هر دو مون هم ازدواج اولمون بود.من بدنم کاملا سالمه میخواستم بدونم بدون IVFدو سه ماهی صبر کنم خوبه؟شاید بچه دار شدم

دوستای خوب و مهربونم ممنون از نظراتتون.من ۴۲ سالگی ازدواج کردم و الان که ۴۸ سالم شده تازه همسرم راضی ...

منم همسن شما هستم هفت ماهه ازدواج کردم دو سه ماهی هم هست که اقدام کردیم اما باردار نشدم رفتم دکتر گفت باید تخمک اهدایی بگیری منم راضی نشدم. گفتم دارو تقویتی بنویس اگه قسمت باشه مادر میشم.. ضمنا اصلا توجهی به آزمایش ها و... که از قبل انجام داده بودم هم نکرد فقط با در نظر گرفتن شرایط سنی اینو گفت... 

دوستای خوب و مهربونم ممنون از نظراتتون.من ۴۲ سالگی ازدواج کردم و الان که ۴۸ سالم شده تازه همسرم راضی ...

دکتر بمن گفت IVF برای سنین پایین‌تر و شرایط دیگه ای هست. نمیدونم حرفش تا چقدر صحت داره