2789
عنوان

دوستی

130 بازدید | 16 پست

خانوما من تازگی باپسری آشنا شدم که آدم راحتیه....قبلا هم دوست دخترداشته مطمئنم رابطه هم داشته....اما من قصد رابطع جنسی ندارم  باهاش تودوران دوستی....ولی خوب اون به من خیلی زیاد متمایله.....من قبلا ایشون رومیشناختم مدت طولانی که ازمن خوششون میاد...مستقبم نگفتن درمورد میلش ولی خوب متوجه شدم مسائل جنسی براش مهمه....به نظرتون آدمی که تا این حد به ظاهر اهمیت میده برای ازدواج ورابطع مناسبه؟ ممکنخ بعد عاشق اخلاقم بشه و بامن رابطه مناسب وسالمی روتشکیل بده؟ ایشون اولین پسریه که من تصمبم گرفتم باهاش دوست بشم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قصه ی تب تند و سرد شدنه.... درسته مسائل جنسی و میل مهمه. اما بنظرت یه شخص جدی در ابتدای رابطه یه کاری میکنه که تو همچین حسی بگیری. یا بیشتر سعی میکنه با شخصیت و خانوادت اشنا بشه!؟؟ اگه قصدش ازدواجه!. خیلی بالا پایین کن مسله رو  یه دفع نرسه موقعی که به خودت بگی خاطر سراب دل به هیچ دادم....

نه متاسفانه هر کاری انجام بدی اشتباه برعکس بدتر میشه

میشه لطفا بیشترتوضیح بدید؟ ایشون الان که شروع رابطس حس میکنم اصلا جدی نیسن بیشتر دنبال مسائل جنسین....اینم میدونم که کلا ازدخترای کمی خوشش میاد ولی خوب با اونایی که دوست داره رابطه برقرار میکنه و به شدت مغرورن ....من دختر پاکی بودم ایشونم اینو میدونه ..به نظدتون امکانش نیس به من جدی تر فکرکنه؟

قصه ی تب تند و سرد شدنه.... درسته مسائل جنسی و میل مهمه. اما بنظرت یه شخص جدی در ابتدای رابطه یه کار ...

خیلی زیاد باهاش اشنا نشدم ولی خوب اره ازخودمم زیاد سوال میپرسه درمورد شخصیتم....میدونی الان که شروع رابطس و خوب مسلما قصد ازدواج نداره....یعنی میگی حتی اگه  ازدواجم کنیم ممکنه زودسیرشه؟😦

خیلی زیاد باهاش اشنا نشدم ولی خوب اره ازخودمم زیاد سوال میپرسه درمورد شخصیتم....میدونی الان که شروع ...

بنظر من که اصلا راجع به مسائل ازدواج و فلان فکر نکن و منتظر پیشنهاد ازدواج نباش. بیخودی خودتو درگیر میکنی. اخرشم که اتفاقی نیوفتاد با خودت میگی زهی خیال باطل😀. چون میگی مراحل ابتداعیه.

میشه لطفا بیشترتوضیح بدید؟ ایشون الان که شروع رابطس حس میکنم اصلا جدی نیسن بیشتر دنبال مسائل جنسین.. ...

این شخص دنبال رابطه هست فقط مواظب باش دستش بهت بخوره حذفتون میکنه حداقل چیزی که میشه گفت . اگه نزاری بهتون نزدیک بشه اره احتمال جدی شدن رابطه هست و یخورده دست نیافتنی باش مثلا همیشه شروع کننده پیام و زنگ زدن نباش بزار اونم گاهی مجبور بشه بیاد جلو 

آقا هستم* همون عزیزمو گلم ممنوع هستم 
خیلی زیاد باهاش اشنا نشدم ولی خوب اره ازخودمم زیاد سوال میپرسه درمورد شخصیتم....میدونی الان که شروع ...

کلا وقتی ادما بهم میرسن. یه جوریایی عقب میکشن. زوجین دچار یکنواختی میشن. مگه ازدواج و زندگی مشترک الکیه!؟ اونایی موفق میشن که اونقدر بالغ شده باشن که بتونن این رسیدن و مشغولیات و یکنواختی رو باهم حل کنن.

بنظر من که اصلا راجع به مسائل ازدواج و فلان فکر نکن و منتظر پیشنهاد ازدواج نباش. بیخودی خودتو درگیر ...

میدونی منم فعلا شرایط ازدواج ندارم....میترسم ایشون فقط به خاطر رابطه جذب من شده باشه ...این حس خیلی من روناراحت میکنه متاسفانه...من  همیشه خواهان یک رابطه درست وحسابی و سالم بودم ولی الان انگار همه چی داره یه جوردیگه اتفاق میفته....حتی خانوادمم درجریانن ولی خوب دوس ندارم عاشق کسی بشم که نگاهش به من سطحیع😕

این شخص دنبال رابطه هست فقط مواظب باش دستش بهت بخوره حذفتون میکنه حداقل چیزی که میشه گفت . اگه نزاری ...

من خیلی مغرورم ...ولی اونم مغروره...خودشم متوجه شده ... حتی اولش فکر کرد بهش تمایل ندارم‌....حتی متوجه من دوس ندارم  زود صمیمی بشم........فقط پسرایی که اول رابطع به قصد مسائل جنسی میان جلو بعد ازدواج پاببند اون خانوم میمونن؟ یا بعد مدتی دلشونو میزنه....ممنون که راهنماییم کردید🌹🌹

میدونی منم فعلا شرایط ازدواج ندارم....میترسم ایشون فقط به خاطر رابطه جذب من شده باشه ...این حس خیلی ...

حالا یکم زمان بده. شخصیت واقعی ادما رو میشه . هرکجا که احساس کردی باهات در تعادل نیست و احساس رضایت نمی کنی. ازش کنار بکش. اسیر که نیستی. آزاد باش. تنها توصیه که دارم بهت اینکه زیاد خودتو درگیرش نکن و زیاد فکر نکن راجعش. بزارش توی سطح. چون منم همچین چیزی رو تجربه کردم.مثلا اللن که شده دغدغه تو. اون داره چایی شیرینشو میخوره :|

من خیلی مغرورم ...ولی اونم مغروره...خودشم متوجه شده ... حتی اولش فکر کرد بهش تمایل ندارم‌....حتی متو ...

زیاد پیابند نیستن اگر تنوع طلب نشده باشن و اینکه فقط گفتم اگر دستشون بهتون بخوره سریعا حذف میشید و میره گزینه بعدی

آقا هستم* همون عزیزمو گلم ممنوع هستم