2777
2789
عنوان

کوتاهی قد

195 بازدید | 14 پست

پسرم ۱۳ سالشه و قدش ۱۵۵ دکتر بردمش گفت نهایتا ۱۵ سانت دیگه بلند . گفت وسط بلوغ .دکتر بهش دارو داد البته مولی ویتامین و ویتامین دی . قرار ۵ مهر دوباره ویزیت شه خیلی نگرانم میخوام از پزشکش بخوام براش هورمون رشد تزریق کنه به نظرتون تاثیر داره یا عوارضی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقويتياشو مرتب بده

شير و تخم مرغ و مغزيجات و انواع ميوه مخصوصا هويج بستني زياده بده ببين تا ٥ مهر چقد تكون ميخوره بعد بر اساس اون تصميم بگير شايد دكترشم ميخواد همين كارو بكنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
تقويتياشو مرتب بده شير و تخم مرغ و مغزيجات و انواع ميوه مخصوصا هويج بستني زياده بده ببين تا ٥ مهر چ ...

مرسی عزیزززم . اره خیلی مراقب تغذیه شم خدا کنه جواب بده تامهر . خیلی فکرمو مشغول کرده مخصوصا وقتی با بچه ها مقایسه ش میکنم

مرسی عزیزززم . اره خیلی مراقب تغذیه شم خدا کنه جواب بده تامهر . خیلی فکرمو مشغول کرده مخصوصا وقتی با ...

پسر خواهر شوهر من تو همين سن بود كه يه دفعه قد كشيد شد ١٨٠

روزي يه مشت تخم كدو هم بده بهش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بگین ورزش کنه حتما، یه اپلیکیشنی هست از اینا که قرمز و مشکین، برای قده. خوابشم حتما ۱۰ تا ۲ باشه ک هورموناش تنظیم 

تازه ۱۷۰ هم تو ایران متوسط محسوب میشه، با دکترش صحبت کنین اون بهتر میدونه قطعا

پسرا یه دفعه بلنددمیشن الان من هر چی پسر هم سن سال خودمو میبینم که هم اندازه بودیم الان مثل فیل و فنجونیم من خیلی کوچیکم یه بار یه دوست بچگیمو نشناختم  خونشون رفتنی از پیشش خشک رد شدم سلامم ندادم از بس بلند شده بود 😐😐 حس کردم جوجم