2777
2789
عنوان

بارداری

205 بازدید | 16 پست

سلام مامانا

من روز ۲۴ پریودم هستم

روز تخمک گذاریم ۱۴ پریودم  بوده

از دیروز خیلی کم سرگیجه دارم

ولی  از دیروز یعنی شنبه خیلی سرم گیج میره و ضعف بدنی دارم بدنم کوووفته است جوری ک انگاری له شدم

کسی اینجوری بوده از علائم بارداریش باشه؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم  فک کردی چجوریه پس

ن کرونا ندارم حال عمومیم  خوبه نگفتم حالم بده ک میگین گفتم کمی سرم گیج میره گاهی و اینکه از بعد از ظهر بیشتر غرو ب ب بعد احساس خستگی دارم 

من که کلی عقب انداختم تستم زدم منفی بود اما کمر درد زیاد دارم  کرونا نیس انشالاه الهی هیچکی کر ...

والا میبینی من میگم نزدیک پریودمم  احساس خستگی دارم میگن کرونا گرفتی.خدا نکنه کرونا بگیرم چقد بدن مردم.مث این میمونه یکی بگ فلان جام درد میکنه سرطان شایع بشه بگن سرطان گرفتی.مردمان بیفکر.بجای اینک بگن  عزیزم بازم صبر کن اگ دیدی علامت های سرماخوردگی داری حتما دکتر برو ببین چی میگن

والا میبینی من میگم نزدیک پریودمم  احساس خستگی دارم میگن کرونا گرفتی.خدا نکنه کرونا بگیرم چقد ب ...

عزیزمن  با این همه گیری کرونا 

عادیه دیگه 

یکم واقع بین باش 

خودمن کرونا دارم  چه بدی  ادم نگران میشه 

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)
والا شوهر من گرفته همین علائم داره ن روز تخمک گذاریشه ن بارداره ولی کرووونا داره جانم کرروونااا🤐

برو انرژی منفیتو جای دیگ خالی کن عزیزم.هرکسی ک گلودرد  داره هم کرونا نداره.خدا انشالله شفاش میده.خدای من بزرگ تر از کروناست🙏🏻