2777
2789
عنوان

مذخرف ترین چیزی ک حفظید رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 65 پست

چون حافظه قوی دارم

خییلی چیزایی که اصلا قابل اهمیت نیستن رو حفظم و کاقعا هیچ سودی برای من نداره

از پلاک‌های شهرهای ایران گرفته

تا شماره موبایل و خونه فامیلامون

تمامه فیلم‌هایی که دیدم کاراکترش رو اسمش رو بلدم

۹۰درصده بازیگرا رو میشناسم

اسم‌های تمامه همکلاسی‌هام از پیش‌دبستانی تا دبیریتلنم رو یادمه

🙃🙃🙃🙃

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت درهای بسته امپراطور نشسته جومونگ داره میخونه سوسانو داره میرقصه😂😂😂

تابحال نشنیدم ولی خیلی ضایع بود.جومولونگ رو فکر کنم سال 90 به بعد داد ولی این شعر از جنس مزخرفات دهه پنجاه هست.

😂همینم غلط حفظ کردی😂

صحیح شو بگو 😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
امشو شوشه لیپک رو ریحونه

برو بابا 😂😂 خودت که از من بدتری

ریحونُ از کجات درآوردی ؟ 😆😆

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه