2821
2789
عنوان

کرونا

142 بازدید | 21 پست

سلام میشه کمکم کنید من چند روز بود گلوم درد میکرد اما امشب ی حالت گرفتگی داره ی حس خفگی دارم یکم نفس کشیدنم سخته ممکنه کرونا باشه؟؟؟علایم دیگه ای ندارم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکن است  تا چند روز آتی مشخص خواهد شد

برم دکتر تست بدم اخه میترسم برم نداشته باشمم اونجا بگیرم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

به نظر نمیاد

خدا کنه چیزی نباشه همش میترسم اتفاقی برام بیفته پسرم هنوز خیلی کوچیکه 😭😭

سلام منم چند روزه گلوم درد میکنه و انگار بغض تو گلوم باشه شماهم اینجوری هستید انگار یقه لباس تنگ با ...

دقیقا انگار ی بادکنک تو گلومه 

میشه بیاید لطفا 

ببخشید استارتر 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
نه نرید فعلا  در صورت داشتن تب  و تنفس سخت لازمه برید  فعلا نیاز نیست

خیلی ممنونم از لطفتون

عجبا مگه هر کس کرونا گرفت چیزیش میشه؟؟؟؟

نمیدونم این روزا انقد خبر مرگ شنیدم خیلی حساس شدم.