2777
2789
عنوان

عصبانی نشو!

300 بازدید | 12 پست

آیت الله سعادت پرور تهرانی می‌فرمودند:

من یک‌ بار بیشتر در عمرم عصبانی نشدم در حالی که حق با من بود ولی بعد از آن خیلی سریع از دلِ طرفِ مقابلم در آوردم و او را شاد کردم!

شب در عالم رویا دیدم که به من گفتند:

یک عصبانیت ۲۰ سال انسان را عقب می‌اندازد!

نزد استادم علامه طباطبایی رفتم و اتفاق رخ داده را تعریف کردم. ایشان فرمودند:

این سخن، به حق است!

🌼🌼🌼🌼🌼

من‌ این موضوع رو بارها و بارها تجربه کردم و عواقبش رو دیدم😔 چقدر دیر فهمیدم😔

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زود عصبانی میشم همیشه و سریع جواب میدم شاید دلیل امضام همین باشه؟ همیشه هم حق با خودمه براهمین ک ...

منم همیشه عصبانیت هام در شرایطی بوده که حق با خودم بوده. اما الان که فکرشومیکنم هرکسی از زاویه دید خودش حق رو به خودش میده و حتما طرف مقابلمون هم خودشو حق به جانب میدونسته.

ازاون گذشته, وقتی عصبانی میشیم چهره بدی پیدا میکنیم. در مورد منکه اینجوریه و متاسفانه دیر فهمیدم که با متانت و سکوت بهتر میتونم بنفع خودم تمومش کنم. بیشتر مواقع اونی که پرخاش میکنه حتی اگه حق باهاش باشه بازم مقصر شناخته میشه و اونی که با آرامش حرف میزنه و خونسرده بیشتر حرفش شنیده میشه.

عزیزم امضات خیلی دلایل میتونه داشته باشه, میتونه امتحان الهی باشه تا بگی خدایام راضیم به خواست و رضای تو. هیچوقت چیزی رو زوری از خدا نخواه. همیشه بگو هرچی صلاحه

الهی که به لطف خدا صاحب بچه ای سالم و صالح بشی🙏😘

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
منم همیشه عصبانیت هام در شرایطی بوده که حق با خودم بوده. اما الان که فکرشومیکنم هرکسی از زاویه دید خ ...

ممنون عزیزم خیلی عالی بود با حرفات ۱۰۰درصد موافقم اما کنترل عصبانیت سخته بارها میگم مثلا شوهرم یا عزیزانم چیزی گفتن عصبانی نمیشم بخودم قول میدم ولی باز از کوره درمیرم

خداکمکمون کنه

اره دقیقا منم فک میکنم امتحان الهیه ولی خدام همه جا منو امتحان الهی کرده بزور رد کردم تا همینجاو سرپا شدم ولی احتمالا گفته سر بچه هم بزار دهنشو اسفالت کنم💔

برا دشمنم هم نمیخوام امتحان بچه رو خیلی سخته خیلی هیچ اختیاری نیست ازخودت فقط انتظار

ممنون عزیزم خیلی عالی بود با حرفات ۱۰۰درصد موافقم اما کنترل عصبانیت سخته بارها میگم مثلا شوهرم یا عز ...

اره واااقعا سخته.‌من بارها توبه کردم ولی بازم عصبانی شدم و بعدشم عذاب وجدان شدید تا همین الان! اما از وقتی نمازشب میخونم خیلی آرامش وجودم بیشتر شده. واقعا دیگه چیزی رو در حدی مهم نمیدونم که بابتش از کوره در برم و خیلی تحملم بالاتر رفته در مقابل دیگران.

عزیزم خدا هرکی رو بیشتر دوست داره سختتر امتحانش میکنه. سختی های حضرت زینب و امام حسین و خانواده ش بهترین مثالش هست. 

منم مثل تو مشکل داشتم سر بچه دار شدن و خیلی حرفا شنیدم. آخرش با دل شکسته و گریه به حضرت رقیه(س) توسل کردم و خودش حاجتمو داد قربونش برم. الهی که حاجت تورو هم بده به زودی زووود🙏🙏🙏 من میرم نمازشب بخونم الان, اگه قابل باشم برای بچه دار شدنت دعا میکنم توی نماز💚

اره واااقعا سخته.‌من بارها توبه کردم ولی بازم عصبانی شدم و بعدشم عذاب وجدان شدید تا همین الان! اما ا ...

ممنون شرمندم کردی عزیزم منم ب نیت رزق و روزیتون سوره واقعه خوندم همین الان

بله متاسفانه من از همه دارم حرف میشنوم و روزای سختی رو میگذرونم و شب و روزم با گریه میگذره تقریبا اما با دعای شما دوستای عزیز مطمئنم ب زودی نی نی هم میاد و دلم قرص میشه وقتی اینجا کسی ریپم می کنه و میگ شما یادم بودی دعات کردم

الهی ک خیر ببینین🌹🌹

ممنون شرمندم کردی عزیزم منم ب نیت رزق و روزیتون سوره واقعه خوندم همین الان بله متاسفانه من از همه د ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت🌹🌹🌹

حکمت کارهای خدا رو ما نمیدونیم.‌یوقتایی ما تحت فشار قرار میگیریم تا بقیه امتحان بشن. من بچه دار نمیشم تا خانم های اطرافم امتحان پس بدن که چه حرفایی میزنن چه نگاه هایی میکنن و چه قضاوت هایی... فقط میدونم باید سعی کنیم در همه حال راضی باشیم به رضای خدا. میدونم حوصله شنیدن اینجور حرفارو نداری و بهت حق میدم. بقول شما خدا هیچکیو با بچه امتحان نکنه.‌من یه شب تا صبح خواب نرفتم و دست و پام لرزید و تهوع داشتم از فکر اینکه نکنه اصلا بچه دار نشم, نکنه تقاص حرف مامانم به اون خانمی که نازا بود رو قراره من پس بدم.... خیلی خیلی شب بدی بود. تهش گفتم خدایا پس خودت کمکم کن و گریه کردم... عزیزم میدونم چقدر روزهای سختی رو میگذرونی. الهی الهههی که به حق صاحب این ماه بزودی زود دامنت سبز بشه به فرزندی سالم و صالح. اگه سعی کنی استرس و انتظارت رو کم کنی و ریلکس باشی شانس باردار شدنت بالاتر میره. استرس خودش مانع میشه. ان شاءالله بزودی زود خبر بارداریت رو بشنوم❤

عزیزم خیلی ممنونم ازت🌹🌹🌹 حکمت کارهای خدا رو ما نمیدونیم.‌یوقتایی ما تحت فشار قرار میگیریم تا بقی ...

انشاءالله عزیز دلم من دلم ب اندازه شما پاک نیست ک دعام بگیره

ولی خیلی چیزا ازت یاد گرفتم

خیلی ترس ها دارم فقط بچه نیست اینروزا از همه جا برام می باره

ولی جز تسلیم شدن در برابر خواست بالایی راه دیگ ای نیست

از خدا میخوام همیشه تو همه مراحل زندگیت موفق باشی

انشاءالله عزیز دلم من دلم ب اندازه شما پاک نیست ک دعام بگیره ولی خیلی چیزا ازت یاد گرفتم خیلی ترس ...

کاش دلم پاک بود... من خیلی روسیاهم و محتاج‌دعا

خداپشت و پناهت باشه عزیزم, فقط بخودش توکل کن.‌ ان شاءالله پروردگار ازت راضی باشه و عاقبت بخیر بشی🌹❤

قربونت برم ممنونم