2777
2789
عنوان

دعا وطلسم

7294 بازدید | 22 پست

سلام دوستان،منو همسرم حدود یکسالی هس ازدواج کردیم و عاااشق هم بودیم اما چندهفتس خیلی حالمون بده همش دعواداریم همه وسایلای خونه روخورد میکنیم من آبروشو همه جا بردم همدیگه رو کتک میزنیم خودمونم نمیدونیم چمون شده ،حس میکنم کسی دعایی گرفته برامون،چون یوقتایی من حالم اصن دست خودم نیس و بدترین کارا رو میکنم،شما میدونین اگه کسی دعاگرفته باشه چجوری باید باطلش کنم؟شما ب دعا اعتقاد دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم بله من ب دعا وطلسم اعتقاد دارم زندگیم داشت ازهم می‌پاشد اصلا باشوهرم مثه سگ و گربه پیش همه همدیگرو ضایع وخرد میکردیم ولی من ی آشنا داشتم رفتم پیشش خداروشکر عاقبتش بخیر طلسم منو شکوند دوباره مثه قبل شدیم

نه ولی از فردا میخوام بخونم 

ببین اگه نماز بخونی و نمازتو ترک نکنی نه تنها هیچ دعایی بلکه زندگیت به شدت خوب میشه لطفاً بخون خیلی خوبه

کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
شما استان فارس هستی تا من آدرس بدم

اره عزیزم من ساکن شیرازم،سمت صدرا، واسه چشم زخم خیلی راه امتحان کردم اما جواب نداده واسه همین گفتم احتمالا کسی دعایی گرفته

اره عزیزم من ساکن شیرازم،سمت صدرا، واسه چشم زخم خیلی راه امتحان کردم اما جواب نداده واسه همین گفتم ا ...

اوکی پس عالیه شماباید بیان سعادتشهر روستای سرپنیران همونجا بپرسین منزل حسین سیبیل نشونتون میدن صبح زودم باید دره خونش باشین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش