2777
2789
عنوان

چرا جنین من برعکس بقیه تکون میخوره

545 بازدید | 24 پست

۲۰ هفته م.فقط وقتی طاق باز میخوابم تکون میخوره.به پهلو یا هرحالت دیگه باشم به هیچ وجه تکون نمیخوره چرا

تورو سننه قربونت برم!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همین میگن طاق باز نخوابید ک نی نی با تکوناش اذیت نکنه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
طاق باز بخاطر اینه که خونرسانی به جنین دچار مشکل میشه و به ستون فقراط فشار میاد

بله درسته منم تو همین هفته های بارداری نی نی سایت خوندم ک خوابیدن ب پهلو بهتره مادر اذیت نمیشه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اره تقریبا

خب همون باعث میشه تکوناشو کمتر متوجه بشی 

به پشت که میخوابی چون کشیده میشه حرکاتشو میفهمی

حالا بزرگتر بشه دیگه همه جوره میفهمی حرکاتشو

زیاد هم طاق باز نخواب خوب نیس براش

یعنی جوری دارز بکشی که به سقف بتونی زل بزنی.چجوری بگم خک

حالا متوجه شدم منظورت چیه، منم وقتی به پشت میخوابم نی‌نی شروع میکنه تکون خوردن! فکر کنم چربی‌های شکمم اذیتش میکنه😂 ولی به پهلو هم که میخوابم خوب تکون میخوره😕 برا تو شاید چون هنوز کوچیکه و تکوناش کم حس میشه اینجوریه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋