2777
2789
عنوان

😄😄ببیییاین

145 بازدید | 23 پست

چطوری بهش بگم دوست دارم؟

اصن بگم یا ن؟

من که موافق نیستم برم مستقیم بگم دوستدارم با کارم بهش بفهمونم ولی نمیدونم چطوری😫

میشه راهنمایی کنید؟😫

مرسی بووس😐😄🌷

😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›

برو زل بزن تو چشاش بگو هویی بی لیاقت دوستت دارم🥴😂

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو زل بزن تو چشاش بگو هویی بی لیاقت دوستت دارم🥴😂

نه دیگه من گفتم نرم تو چشاش زل بزنم گفتم از کارام بفهمه😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه دیگه من گفتم نرم تو چشاش زل بزنم گفتم از کارام بفهمه😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس من بلد نیستم 

من با بی توجهی و زبون درازی عاشقش کردم ولی فکرمیکرد من ازش متنفرم😂

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
اتفاقا بگی از دستت رفته جذبه داشته باش، تحمل کن خودش‌ بگه

از رفتاراش تا الان فهمیدم روم کراش داره حالا بقیه شو خدا میدونه😂😂😂😂😂😂

پس من بلد نیستم  من با بی توجهی و زبون درازی عاشقش کردم ولی فکرمیکرد من ازش متنفرم😂

الان باهمین عزیزم؟😍😂

هیچوقت دنبال طرف ندو هرگز، به دست بیایی رهات میکنه عادی میشی، مهربون وبا اقتدار رفتار کن نه آویزون، کلا کار دنیا همینه هرچی بدوی نادیده میشی نادیده بشی گاهی، دنبالت میان، کتا) بخون نشون بده برا خودت ارزش قائل هستی، بخودت برس و... 

الان باهمین عزیزم؟😍😂

اره عقدیم🤭

شوهرم از اون ادماس که چیزی و میخواد حتما باید بدست بیاره برا همین دیگه با لجبازی اومد خاستگاری شب خاستگاری میگفت میدونم از من بدت میاد ولی من دوستت دارم🥴😂

با یه شماره ناشناش بهش پیام بده بگو دوستت دارم پرسید شما بگو حدس بزن ببین شاید اسم شما هم گفته هر کی را گفت بگو نه وقتی اسم شمارو گفت هیجی نگو خودش میفهمه یا یه استیکر بفرست که نشانه تایید باشه کی هست حالا؟

بعضی وقتا باید سکوت کرد خدا پاسخگو خواهد بود.                           شک نکن
با یه شماره ناشناش بهش پیام بده بگو دوستت دارم پرسید شما بگو حدس بزن ببین شاید اسم شما هم گفته هر کی ...

من نه شمارشو دارم نه آیدی ش😪

اره عقدیم🤭 شوهرم از اون ادماس که چیزی و میخواد حتما باید بدست بیاره برا همین دیگه با لجبازی اومد خ ...

وااایی عزیزم انشالله خوشبخت شین گلم💋😍خخخ😂تروخدا دعا کنید منم بهش برسم و خوشبخت شم باهاش😭🖇🖤🤲🏻📿