2777
2789
عنوان

دلتنگی

302 بازدید | 38 پست

سلام دوستان خیلی دلم گرفته هر کی میاد خواستگاریم دیگه پشت سرشم نگاه نمیکنه الان یکی دوسم داره میگه همیشه کنارت میمونم میخواد بیاد خواستگاری مادرم میگه بگو نیان چون مطمئنم خانواده ش منصرفش میکنن بخاطر اینکه تو زشتی

منم دل دارم😔 تا کی باید حسرت یه زندگی آروم تو دلم بمونه  یه دختر دایی دارم خیلی بد اخلاقه ولی چون خوشگله همه ازش تعریف میکنن منی که عمرمو گذاشتم پای درس خوندن هیچکس نیست که منو بخواد برام دعا کنید😔 هر کی اینو متنو میخونه یه صلوات بفرسته ان شاءالله همه دخترا بختشون باز بشه.

بنظرتون اجازه بدم اونی که دوسم داره بیاد خواستگاری یا اینکه خانواده ش منصرفش میکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم باز تو با اونی حرف میزنی دوستت داره منم عین تو هر خواستگاری اومد رفتن همه هم گفتن خ ...

🥺خیلی سخته اولین باری که خواستگار اومد همش منتظر بودم زنگ بزنن افسرده شده بودم همش میگفتم خدایا یعنی اینقد زشتم الان عادی شده برام از بس دلم شکسته امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت که دوست داشته باشه گلم🥺

انشالله که راضی میشن

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

شما اولین کاری ک باید بکنی اینه که اول عاشق خودت بشی

به خودت احترام بزاری اینجوری خیلی از ادما جذبت میشن

اگه این کارایی ک گفتم انجام ندی همیشه زجر میکشی

همه چی درست میشع هیچ نگران نباش

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
ممنون عزیزدلم

عزیزم دلتو بده به خدا بهترینها رو برات میخواد 😍😍😍بنظر من اگر دوست داره بگو بیاد ...خانواده ی اونو نمی‌دونم ولی من اگر داداشم کسیو دوس داشته باشه اصلاا قیافه و وضعیت مالی دختر برام مهم نیست