2777
2789
عنوان

کرونا دارم😭

192 بازدید | 27 پست

حالم بده کمی بدنم درد میکنه البته با مسکن.. بی مسکن دیگه اشکمو در میاره غصه خودمو ندارم غصه پسر کوچولومو دارم که باید از شیر هم بگیرم تو این اوضاع،نظم خونم بهم ریخته حالم بده😭😭بخدا دوساله تفریح هیچ ،،فقط خونه مادر وخواهرم گاهی میرفتم اونام واقعاً پاک بودن ،خیلی رعایت میکردم ولی نمیدونم این ویروس لعنتی چطور اومد تو خونم دلداریم بدین تروخدا به نظرتون این روزهای سخت میگذره😔

ایشالله خوب میشی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

به خودت استرس نده نگران نباش تغذیه مناسب داشته باش خوب میشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم معلومه که میگذره 

ما خانوادگی گرفتیم خوب شدیم خداروشکر 

ایشالله توم زود خوب میشی 

عزیزدلم غصه ی خونه رو نخور برا تمیز کاری وقت هست

پنجره هارو باز کن

ضد عفونی کن 

ویتامین d,c 

قرص جوشان

اب هویج 

اب سیب

شربت لیمو عسل و اب ولرم

گلاب

موز پرتقال سیب

بُخور پونه و اویشن

دمنوش و مایعات 

هر روز مصرف کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

از این سختر ش هم میگذره

باید قوی باشی 

کرونا هم مثل سرما خوردگیه بشرطی که روحیتو حفظ کنی و تحت نظر دکتر باشی 

مامان من ۵۵ سالشه گرفت خوب شد

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

آره عزیزم من این شرایط سختو با دوتا بچه کوچیک شیر ب شیر گذروندم شوهرم کرونا گرفت منم گرفتم بچه هامم با تب رد کردن خدا بزرگه دعا کن زیارت عاشورا بخون قرآن بخون خوب میشی ان شاالله این روزام میگذره خیلیا گذروندن توام میگذرونی