2789
عنوان

محرم

59 بازدید | 2 پست

سلام خواهرای گلم ، اول از هر چیزی محتاج دعاتونم دعام کنید شرایطم روبه راه بشه، و اینکه تو ماه محرم‌ چه نذری یا چه ختمی خوبه و حاجت میده؟ خودم خیلی دلم میخوام نذر امام حسین انجام بدم خوراکی پخش کنم ولی نمیدونم بدم به کی و چه روزی انجامش بدم، زیارت عاشورا بنظرتون خوبه کسی حاجت گرفته؟ اصلا کسی چطوری تو ماه محرم حاجت میگیره؟

تو این روزای اوج کرونا خوراکی نذر نکن 

ماسک یا مواد ضد عفونی کننده بده به اونایی که نمیتونن تهیه کنن و نیازمندن

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

میتونی برای براورده شدنت نیت کنی مثلا به فلان هیئت فلان مقدار پول بدی که تو موقع نذری پختن هزینه کنن مثلا پول یه گوسفند یا یه گونی برنج یا خودت تو خونه یه چیزی درست کنی مثل اش یا قیمه یا هرچی یا دعا بخونی زیارت عاشورا تو این ایام یا شاید کمک به موسسه ی خیریه ای مثلا من خودم نذر میکنم برای بیماران خاص برای سلامتی امام زمان مبلغ محدود شما هم میتونی اینکارارو انجام بدی یا مواد غذایی خشک ببری برای افراد نیازمند اصلا هرکار نیک کوچیک وبزرگی که بتونی انجام بدی خوبه فقط سعی کن نیت  کنی نذر یخورده شرایطش سخته و طبق اونچه که گفتی باید انجامش بدی وتو نیتانجام کارخیر میتونی تغییراتی توش بدی طریقه گرفتن حاجت اینه مثلا میگی من اگر به فلان خواستم رسیدم فلان کار روتو ایام عاشورا انجام میدم میتونی زودتر انجامش بدی یا صبر کنی هروقت حاجتت رو گرفتی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: