2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت 💔

119 بازدید | 8 پست

امسال بخاطر کرونا

چیزی از محرم نفهمیدیم

ما هر سال میرفتیم چیذر (محمود کریمی)

ولی خب الان نمیشه...

میشه لطف کنید اگه رفتید مراسم

برای منم دعا کنید

محدثه ام کنکور 1401 دندانپزشکی قبول بشم🌹

و سایه خانواده ام بالا سرم باشه در صحت و سلامتی💞

ممنونم❤

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

خانوما توروخدا برای سلامتی همه مریضا و شوهرم این آیة الکرسی روبخونین کرونا داره ریه ش درگیره کسی نیس بهش برسه تنهاست وضع مالیمونم خیلی بده توروخدا دعاکنید حالش خوب شه انشاالله حاجت رواشین اجرتون باخدا

بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257

میشه واسه سلامتی عزیزانم وشفای نی نیم صلوات بفرستین😢

منم بچم تا آخر این ماه بدنیا میاد ایشالا

از طرفی شوهرم سرماخورده مشکوک ب کروناست دو روزه رفته خونه مادرش

موقع زایمان و اوردن بچه ب خونه اگ نباشه چی😔

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانوما توروخدا برای سلامتی همه مریضا و شوهرم این آیة الکرسی روبخونین کرونا داره ریه ش درگیره کسی نیس ...

خوندم عزیزم انشالله حالشون خوب بشه و سایشون بالا سرتون تا ابد❤

منم بچم تا آخر این ماه بدنیا میاد ایشالا از طرفی شوهرم سرماخورده مشکوک ب کروناست دو روزه رفته خونه ...

نه عزیزم انشالله هستن پیشتون

منفی فکر نکن

برای همسرتون آیت الکرسی خوندم❤

برای سلامتی نی نی تون هم صلوات فرستادم🌼

نه عزیزم انشالله هستن پیشتون منفی فکر نکن برای همسرتون آیت الکرسی خوندم❤ برای سلامتی نی نی تون هم ...

قربونت عزیزم ایشالا خدا مشکلات توروهم حل کنه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792