2777
2789

امشب شب ششم محرمه و شب حضرت قاسم فرزند امام حسنه،

امام‌حسن بین ائمه معروفن به کریم اهل بیت و حضرت قاسم کریم بن کریمه،خیلیا با توسل به حضرت قاسم حاجت گرفتن.

حالا امشب میخوایم با هدیه ی سوره ی یاسین به حضرت قاسم ایشون رو واسطه قرار بدیم تا پیش پدرشون امام حسن امام کریم وساطت کنن ونظر کریمانه ی حضرت رو جلب کنیم،مگه میشه به پسر هدیه بدیم وپدر خوششون نیاد😍😇

هرکی میخواد تو این هدیه شرکت کنه و امشب سوره ی یس رو‌هدیه کنه به حضرت قاسم،

کامنت یا قاسم بن الحسن بزاره❤🙏

برگرفته از پیج doahaye_man2 اینستاگرام 

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

التماس دعا برای منم دعا کنید همین ماه باردار باشم خدا بهم یه نی نی سالم و صالح بده😍🙏🥺❤️

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘

من ی دونه یاسین میخونم التماس دعا از همگی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا برای منم دعا کنید همین ماه باردار باشم خدا بهم یه نی نی سالم و صالح بده😍🙏🥺❤️

انشاءالله عزیزم❤️❤️❤️

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
من ی دونه یاسین میخونم التماس دعا از همگی 

حاجت روا باشین💚

یا قاسم بن الحسن ♥️

انشاءالله حاجت‌روایی و سلامتی‌تون❤️

یا قاسم بن الحسن ادرکنی

💚💚💚