2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مادرم مریض شده بود. سوره عنکبوت رو نوشتم و شستم آون آب رو خورد‌ .تو نت سرچ کنید هست. نذر و دعا هم کردم. آیت الکرسی خوندم. خوب شد شکر خدا

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

په چرا من هر چی چله میگیرم نمیشه 

ختم صدهزار صلوار 

١٢٤هزار صلوات 

کلی ختمای دیگه که اسمشونم یادم نی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چه حاجتی گرفتی عزیزم اگه میشه بگو 

ما 3 تا خواهر بودیم و مادرم حامله بود و دوست داشتیم یه بردار داشته باشیم من یه جا خوندم که گفته بود زیارت عاشورا بخونید و تقدیم مادر امام زمان کنید و بخواید که براتون دعا کنه و چند روز بعدش مامانم برا سونوگرافی رفت  و بچمون پسر بود من انقد اونجا گریه کردم همه میگفتن چی شده😁

چه حاجاتی میشه بگید

بله.

پدرم مریض بود( کرونا) با این آیه ها شفا دید و خدارو شاکرم

یا اینکه مشکل خواهرم حل شد.

و البته زیارت عاشورا هم عالیه

اگه واقعا بهشون ایمان و یقین داشته باشین 100 درصد حل میشه مشکل

کلا من همیشه زود حاجت میگیرم اگه به چیزیم نرسیدم بعدش دیدم قسمت نبوده و اروم شدم.با ۱۲۴۰۰۰ صلوات ۴۰ روز سوره حشر..نیته کمک به یتیم ها..توبه از کاری...اینا حاجتامو تا الان داده

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏