2777
2789
میخوام بدونم اصلا از کجا باید شروع کرد صفر تا صدش چجوریاس

برو اینستا هشتک بزن پیدا کنی پیجای مهاجرت رو صفر تا صد رو توضیح میدن 

میتونی حتی آدمای هم رشته خودت رو پیدا کنی که پیج دارن و مهاجرت کردن راهنماییت می‌کنن 

خواهر من همین کارو کرد 

فعلا علی الحساب بخون برای آیلتس یا تافل با نمره بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد ایلتس یا تافل میگی باید چیکار کنیم

سطح عمومی زبانت رو اول باید ببری بالا به حد ادونس برسونی خودتو 

بعدش تصمیم بگیری که به کدوم دانشگاه میخوای مهاجرت کنی و ببینی اون دانشگاه آیلتس میخواد یا تافل 

بعد کلاسای آمادگی تافل یا آیلتس میری یا کتاباشو میگیری خودت کار می‌کنی تونت هم خیلی مطلب هست 

داروسازی که میگن برای مهاجرت عالیه

برای phd خوبه یعنی تحصیلی رفتن

کاری سخته

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

آیلتس سری کتابای کمبریج آیلتس بگیر خیلی خوبن بعلاوه crack IELTS in flash ، کتاب 504 لغت ضروری هم بخون داخل یوتیوب هم میتونی بخش speaking ببینی مال نمره های مختلف که چجوریه حتی بخشای دیگش هم هست 

سطح عمومی زبانت رو اول باید ببری بالا به حد ادونس برسونی خودتو  بعدش تصمیم بگیری که به کدوم دا ...

میگم برای تحصیل بهتره بریم یا کار اگ برای کار باشه یعنی تو ایران دانشگاشو بریم.باز نیار ب ایلتس و تافال عس؟

میگم برای تحصیل بهتره بریم یا کار اگ برای کار باشه یعنی تو ایران دانشگاشو بریم.باز نیار ب ایلتس و تا ...

بستگی به رشتت داره بعضی رشته ها تحصیلی بهتره بری 

بعضی رشته ها کاری 

در هردو صورت معمولا مدرک زبان میخواد منتها مثلا آیلتس ی مدرک عمومی زبان داره برای کارو زندگی   ی تخصصی که دانشگاها قبولش دارن