2777
2789
عنوان

کرونا..

190 بازدید | 29 پست

خیلی خسته شدم دیگه بخاطر کرونا روحیم داغون شده هیچ کاری نمیتونم بکنم همش غصه میخورم شما هم اینجوریین؟چیکار میکنین حالتون بهتره میشه. بهم راه حلی میتونین بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب منم اینجوری میشم این روزا همه خسته شدن مخصوصا این مدت ک شرایط افتضاح شده ن میشه بیرون بری نه تفریحی نه چیزی. اما با غصه خوردن ما چیزی درست نمیشه ک هیچ حالمون بدتر میشع. باید امیدوار باشیم ک این روزام بلاخره تموم میشن روزای خوب میان. خودتو سرگرم کن با کتاب خوندنو فیلمو سریالای جدید حس حالتو خوب کن

اگه کرونا داری که تحمل کن زود میگذره 

اگه نداری ، باید بپذیری که شرایط برای همه مردم جهان یکسانه و کسی موفق میشه این دوران رو پشت سر بزاره که روحیه ش رو حفظ کنه و دنبال ارتقای خودش باشه 

کرونا داری؟؟

نه ولی وجود کرونا خستم کرده همش آدم باید بمونه خونه . حتی اگه یموقع ذره ای خوشحال بشم همراه ترسه.حس میکنم دیگه هیچوقت نمیتونم از زندگی لذت ببرم 

منم مثل تو بودم تا کرونا گرفتم! تازه فهمیدم همین که راحت نفس میکشم باید روزی هزار مرتبه شکرگزار باش ...

اینم درسته اما مگه ما چقدر زنده میمونیم که همش اذیت میشیم  بمونیم تو خونه کسیو نبینیم

اره خب منم اینجوری میشم این روزا همه خسته شدن مخصوصا این مدت ک شرایط افتضاح شده ن میشه بیرون بری نه ...

انقد فیلم و سریال دیدم انقد خودمو با چیزای تکراری سرگرم کردم که دیگه هیچی نمیتونه راضیم کنه

انقد فیلم و سریال دیدم انقد خودمو با چیزای تکراری سرگرم کردم که دیگه هیچی نمیتونه راضیم کنه

خب اگ ماشین دارین برو بیرون ابو هواتم عوض میشه. سخت نگیر ب خودت عزیزم میگذره وضع همه الان اینه