میرزا کدو
دستورش و یادمنیست گوگل سرچ کنین خوشمزه است
کدو رو پوست میگیرم می ذارم میپزه با آب بعد میکوبی که له بشه آخرش باید هی هم بزنی که آبی که کدو پس میده گرفته شه من چون خیلی تنبلم سیرو بعد له کردن کدو می ریزم بعد دارچین و نمک و فلفل و زردچوبه باید بریزی و دارچینش باید زیاد باشه تا طعمش تو غذا حس بشه بعد توی یه ظرف دیگه تخم مرغ میشکونی هم میزنی می ریزی سرش
این ردستورش رو یکی به من داد ولی یادم نیست دقیقا همین بود یا نزدیک به همین
احتمالا من پیازداغ و روغن اضافه کردم