2821
2789
عنوان

اگ یه خاستگار

255 بازدید | 23 پست

تو فامیلای تقریبا دور داشته باشین ک خیلیم خاستارتون بوده،قبلا مخالفت کردین

الان دلتون بخادش و پشیمون باشین

از چ راهی اقدام میکنین؟؟

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

یه واسطه جور کن

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسطه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

فهمیدی ب منم بگو

نمپونم ولی اگ قسمت بشه بهم میرسین ولی چون دورین نمیشه یهو رفت وامد کرد ضایعس

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  

ميخوايش ؟ ميخواي غرورتم حفظ بشه 🧐 بزار فكر كنم 

تا چه حد دوريد ؟ يه بزرگتر بايد وسط باشه 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
بعد ارزشم پایین نمیاد؟؟

اون طرف باید عاقل باشه که حرفو چه جوری برسونه که غرورتم حفظ شه

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀