2777
2789
عنوان

اگ یه خاستگار

255 بازدید | 23 پست

تو فامیلای تقریبا دور داشته باشین ک خیلیم خاستارتون بوده،قبلا مخالفت کردین

الان دلتون بخادش و پشیمون باشین

از چ راهی اقدام میکنین؟؟

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

یه واسطه جور کن

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واسطه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

فهمیدی ب منم بگو

نمپونم ولی اگ قسمت بشه بهم میرسین ولی چون دورین نمیشه یهو رفت وامد کرد ضایعس

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  

ميخوايش ؟ ميخواي غرورتم حفظ بشه 🧐 بزار فكر كنم 

تا چه حد دوريد ؟ يه بزرگتر بايد وسط باشه 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
بعد ارزشم پایین نمیاد؟؟

اون طرف باید عاقل باشه که حرفو چه جوری برسونه که غرورتم حفظ شه

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀