2777
2789
عنوان

جواب آزمایش cin3

3082 بازدید | 9 پست

لطفا راهنماییم کنین کسی هست جواب کولپوسکپیش cin3 شده باشه و عمل مخروط برداری رحم انجام داده باشه من باید عمل شم ولی تو ای اوضاع کرونا میترسم برم بیمارستان از طرفی دو نوع پرخطر اچ پی ویم دارم و اینکه بعد از عمل میتونم بچه دار شم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم منم جراحي كردم ٣ ماهه بچه هم ندارم اصلا عمل سختي نيست و درد هم نداره فقط شايد تو بارداري نياز به سركلاژ باشه ،فقط بايد سريع جراحي كنيد  تو گوگل سرچ كنيد ني ني سايت hpv يه تاپيك مياد كه ٦٤ صفحست بچه ها كلي اونجا تجربه هاشونو نوشتن

سلام عزيزم منم جراحي كردم ٣ ماهه بچه هم ندارم اصلا عمل سختي نيست و درد هم نداره فقط شايد تو بارداري ...

عزیرم من cin3 شدم و الان فهمیدم‌باردارم.هنوز دکتر نرقتم. یعنی منو دیگه جراحی نمیکنن؟

سلام بله عزيزم من بيحس شدم 

مرسی عزیزم ، که جواب دادین خیلی نگرانم من cin 1 هستم ولی در کولوپوسکپی cin2 تایید شده و hpv ۱۶ و دکتر گفته باید عمل مخروط برداری انجام بشه لطفا میگید چکار باید بکنم دکترا درست جواب نمیدن من میترسم که بعد مخروطبرداری جواب پاتولوژی بد باشه 😭😭😭😭

مرسی عزیزم ، که جواب دادین خیلی نگرانم من cin 1 هستم ولی در کولوپوسکپی cin2 تایید شده و hpv ۱۶ و دکت ...

سلام عزیزم شما عمل کردید 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥