2777
2789
عنوان

دوراهی گیر کردم

204 بازدید | 26 پست

من یه دوستی دارم که خیلییی بهش مدیونم عین خواهرمه.

ولی یه وقتایی جوش که میاره هرچی دهنش بیاد میگه.

دیشب داشتم درمورد یه موضوعی حرف میزدم گفتم براچی وقتی پسر عمت کرونا داره میاد بیرون مگه مغز خر خورده.

تایید کرد اونم بعدش برگشته به عمو من که مسئول یجایی هست میگه عموت فک کرده عقل کله ولی هیچی حالیش نیست منم خیلی خودمو کنترل کردم هیچی نگفتم ولی از دیشب با خودم کلنجار میرم چرا این حرفو زد اخه.

فقط عموم نیست بلکه بابام عموهام داداشم خیلی های دیگه اصلا دلم گرفت

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خب تو اونطوری گفتی اونم ب خودش اجازه داده این حرف رو بزنه

فک وفامیل هم رو نکشید وسط😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم یه همچین بیشعوری دارم مدارا سخته واقعا

من ناراحت میشم بهم برمیخوره خدایی ولی از طرفی میگم کلی کار کرده برام اعصابم ریخته بهم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خب تو اونطوری گفتی اونم ب خودش اجازه داده این حرف رو بزنه فک وفامیل هم رو نکشید وسط😐

اخه خودش گفت پسر عمم خر گری میکنه میاد بیرون منم گفتم مغز خر خوردن واسه خودشه حق الناس مردم گردنشه خودش داشت فوش میداد

ادم نمیدونه چیکار کنه با اینجور ادما خیلی نزدیکیم بهم اما بعضی وقتا حرفای نیش دار میزنخ ادم دلش کباب ...

من بیشتر دلم میسوزه چرا یچی میپرونه عموم برام مهم نیست بابام بیشتر

اخه خودش گفت پسر عمم خر گری میکنه میاد بیرون منم گفتم مغز خر خوردن واسه خودشه حق الناس مردم گردنشه خ ...

مردک بیشعور کرونا داره چ کاریه میاد بیرون یکی دیگه رو بدبخت کنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خب عزیزم شما هم راجب فامیلشون حرف زدی 

اگه گلم خودش گفت پسر عمم خره بیشعوره من نگقتم من اصلا نمیدونستم کرونا داره

سعی کن خوبیاشو ببینی چ‌ون میگی عین خواهرته اشکال نداره بلاخره یچی گفتی یچی شنیدی بابا دنیا دو روزه امروز هستیم فردا ممکنه نباشیم ناراحتم نباش وب حرفش فک نکن چون خیلی خوبه ک میگی مث خواهره

يه لجباز مهربون