2789
از شهرت بندازند بیرون واقعا دردناکه یا جلو چشمت دخترتون بردارن ببرن برا بردگی

یعنی بنظرشما وضع مافرق میکنه؟خب ماهم ی مشت بدتر از طالبان دارن بهمون ظلم میکنن،فکرمیکنی کم دختر و خانوم دسته گل ازاینجا به بردگی رفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما فعلا به اون مرحله نرسیدیم که یه خر پیر با یه چپه ریش دختر دوارزده سالمونو بزور عقد کنه یا در خونمون علامت بزاریم که دختر داریم ادم با کرونا بمیره صد بهتری از اینه گیر این اشغالا بیفته 

یعنی بنظرشما وضع مافرق میکنه؟خب ماهم ی مشت بدتر از طالبان دارن بهمون ظلم میکنن،فکرمیکنی کم دختر و خا ...

نه وضع ماهم یکی هس ولی هنو کرو بگیره ادم بمیره بهتره تا دس یکی بیفته برا تجاوز

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چه فرقی داره ظلم ظلمه و درد درد هم زبانمون هستن یه زمانی جزو خاک ما بودن فرقی نمیکنه ظلم چی باشه و ...

نگفتم دردناک نیست ولی همچین اینجاهم گل وبلبل نیست باز خوبه افغانستان،ایران رو داره که کمکش کنه ما چی؟

نگفتم دردناک نیست ولی همچین اینجاهم گل وبلبل نیست باز خوبه افغانستان،ایران رو داره که کمکش کنه ما چی ...

فعلا که دختراشون دارن به بردگی برده میشن😔

انشاالله وضعیت درست شه هم اینجا هم بقیه جاها

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه وضع ماهم یکی هس ولی هنو کرو بگیره ادم بمیره بهتره تا دس یکی بیفته برا تجاوز

قطعا شما درست میگی،ولی میگم ماخودمون هم کم بلا وبدبختی توجونمون نیست،به این فکرکن که افغانستان بابقیه کشورها مشکل نداره وحتما کمکش میکنن وامیدوارم هرچه زودتر به آرامشی که حقشونه برسن ولی ماها چی

قطعا شما درست میگی،ولی میگم ماخودمون هم کم بلا وبدبختی توجونمون نیست،به این فکرکن که افغانستان بابقی ...

امیدوارم ولی تا برسن کلی خونواده از هم میپاشه فک هم نمیکنم کسی کمکی کنه

ما که دبگه هیچی ما که کلا بس ساکت بودیم فقط باید تو افق خیره شیم

امیدوارم ولی تا برسن کلی خونواده از هم میپاشه فک هم نمیکنم کسی کمکی کنه ما که دبگه هیچی ما که کلا ب ...

نمیدونم چرا این بدبختیا فقط تو خاورمیانه است و بین مسلمونا،چرا هیچ جای دنیا این بدبختیا وجود نداره

نمیدونم چرا این بدبختیا فقط تو خاورمیانه است و بین مسلمونا،چرا هیچ جای دنیا این بدبختیا وجود نداره

چون اونا قدرت دارن و ملتش هم سکوت نمیکنن ما کلا ملت حرفی ندارن بزنن که اونام میتازونن

بهتربگیم چون اونا واقعا انسان هستن و اگه ملتشون هم اعتراض کنن رسیدگی میشه نه اینکه شکنجه

ارهههه دقیقااااا یه جورایی دیه دارم حس میکنم اخر دنیاس