2777
2789
عنوان

گایز کمک

54 بازدید | 11 پست

دوستان سلام من خودم دارم نهم میخونم بزرگسالان درسم هم حرفیه در حدی که یه کتاب در عرض ی روز بدون معلم و اینا کلا یاد گرفتم 

می‌خوام درس بدم ب بچه های کوچیک برای همین سوم چهارم پنجم کلا یه جوری ک حتی برم پایه های بالاتر برا کنکورم کمک کنه ب نظرتون میشه چ کنم؟

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا نفهمیدم. سه بارم خوندم

ببین گلم من دارم. الان نهم میخونم بزرگسالان 

کلا تو مجتمع ما بچه های دبستانی زیادن ک معلم خصوصی میخوان

میخواستم بدونم میشه ک مثلا بچه های دبستانی پایه سوم چهارم یا پنجم درس بدم ک بعد ها رفتم پایه بالاتر منم پایه های بالاتر درس بدم که برای کنکورم هم کمکم کنه 

الان دوستم همین من اون همین کار می‌کنه ولی من مطمئنم نیستم ک بشه

😐فک‌نکنم #_پز _ زیر _ پوستی

نمدونم مثلا الان میدونم ک واقعا برام کاری نداره دوستان هم زیاد هستن ک اعتماد دارن و بچه هاشون میفرستن ولی میترسم هی شک میگم اگه نتونم چی 🙁🙁

دوستم تو مجتمع ما همسن من دو تا دانش آموز خصوصی داره دوتام مجازی 

درسمون در ی حد ولی شک لعنتی 🥺🙁

اگه خصوصی میخوای درس بدی چرا نشه؟ جایی بخوای استخدام بشی نمیشه. ولی خصوصی چرا 

ن گلم همین خصوصی تو خونه یا مثلا مجازی برای استخدام ن مدرک دارم ن سنم مناسبه 🤣

😐من ۱۹ و ۷۸ ام به این چیزا فک نمیکنم بعد تو درگیری؟ بنظرم برو کتابا دهمو بگیر بشین بخون تا اماده با ...

مرسی لاو موفق باشی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩