2789
عنوان

بع نظر شما

58 بازدید | 10 پست

ژل لب بزنم یا ژل گونه کدوم چهره رو بهتر میکنه لبام نازک نیست گونه هامم عادیه کدوم بهتر به نظر شما

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه لبات خوبه گونه بزن بیشتر تغییر میکنی ولی من لبام کوچیکه باید ژل لب بزنم ...چه مارکی میخوای بزنی؟

لبامو بزنم میگم فقط فرم بده حجم زیاد دوس ندارم در مورد مارک هنوز تصمیم نگرفتم عزیزم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
هیچکدوم سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن  به جای این کارا برید محصولات مراقبت از پوست بگیر ...

مراقبت پوستی خیلی دارم دیگه دستمال نیست که یه آدم نچرال نمیتونی پیدا کنی دیگه اینا عادی شده

مراقبت پوستی خیلی دارم دیگه دستمال نیست که یه آدم نچرال نمیتونی پیدا کنی دیگه اینا عادی شده

همون دیگه وقتی کسی طبیعی خوشگل نیست و شما هستید چرا میخواید مثل اونا بشید؟

بیشتر فکر کنید حتما هرکس هر کار اشتباهی کرد شما هم باید بکنید؟

چهره غیر طبیعی اصلا زیبایی و جذابیت نداره

همون دیگه وقتی کسی طبیعی خوشگل نیست و شما هستید چرا میخواید مثل اونا بشید؟ بیشتر فکر کنید حتما هرکس ...

یکم بزرگ شی می فهمی چی‌میگم عزیزم 

متأسفم اما شما بهتره با نگاه عمیق تری به مسائل فکر کنید💗

متاسف برا خودت باش مگه چی گفتم خوب طرز فکر یه آدم نوجوان با بزرگ سال مگه یکی 😐

متاسف برا خودت باش مگه چی گفتم خوب طرز فکر یه آدم نوجوان با بزرگ سال مگه یکی 😐

اشتباه متوجه شدید

شما گفتید بزرگ بشی متوجه میشی

من از این بابت که نظرم تغییر نخواهد کرد و از درکتون عاجزم ابراز تأسف کردم و هیچوقت علایق یک نفر تأسف برانگیزه نیستند قطعا

خیر💗🌷