2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه کرونا رو دارن

70 بازدید | 8 پست

من باهیچ کس ارتباط ندارم‌ بخاطر کرونا فقط مادرم که اونم بخاطر نقص سیستم‌ایمنیش نزدیکش نمیشم‌وقتی میرم 

شوهرمم کارش طوریه باکسی درارتباط مستقیم‌نیست و ماسک‌رو جز مواقع تنگی نفس برنمیداره 

تنها حرکت ریسک‌من پیاده روی صبحاس ساعت ۶.۵ تا۸.۵ ۹  میرم پیاده روی ماسک میبرم‌ولی نمیزنم تاکسی از دورنزدیکم‌بشه اون‌موقع میزنم چون اذیت میشم 

الان‌از صبح دمای بدنم‌بین ۳۶.۸تا ۳۷.۳ بالا پایین میشه  و کمی گرفتگی گلو دارم امروز وفردا باید پریودبشم 

بنظرشما کرونا گرفتم؟

من دیگه‌پیاده روی نرم؟؟ خیلی میشنوم میگن‌ما هیچ جا نرفتیم ولی گرفتیم 

دقیقققا ما هیچ جا نرفتیم ولی گرفتیم هرکی زنگ میزد میگف شما با این همه رعایت چرا گرفتین 

حتما برید دکتر 

الان هر علائمی و میگن کروناس واقعا همینه دلتا با علائم خیلی کم شروع میشه و به شدت گول زننده س 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرنکنم پیاده رویتون مشکلی داشته باشه.منم میرم فقط کسی نزدیک بشه ماسکو بالامیکشم

منم پریودی این ماهم تب داشتم!!! و بیحالی.الان دورم تموم شده ولی هنوز احساس سنگینی دارم دیگه هیچی. منم مشکوکم ب خودم

دردم از یار است و درمان نیز هم
صبدکن اگ علایمت بیشترشد یا گرفتگی گلوت موند برو دکتر .اما دمایی ک میگی تب نیست .

اره ولی انقدر میبینم که میگن برین زودتر استرسی شدم   

واقعا حق مایی که دوساله حبسیم از ارتباط اجتماعی این نیست که بگیریم

اره ولی انقدر میبینم که میگن برین زودتر استرسی شدم    واقعا حق مایی که دوساله حبسیم از ار ...

من الان مبتلاام پدرم در اومده این چند روز درد کشیدم 

باردوم مبتلاشدم ‌اونم ب فاصله دوماه ونیم فقط 

شماک جایی نمیری من کارعملی ک دارم باید بعضی وقتا برم دانشگاه ماشینم ندارم ‌.گاهی اسنپ گاهی تاکسی گاهی اتوبوس بعضیا تواتوبوس ماسک نمیزنک خداازشون نگذره 

همشم ک نمتونم بااسنپ برم چون فعلاسرکارنمیرم .هزینم زیاد میشه .ولی فکرکنم بهتر وقتی کارعملیم بیشتزشد برم خابگاه ب استادراهنمام اصرارکنم نامه بده منم برم خابگاه اونجا دیگ حق بیرون رفتن ندارم.ولی لااقل از کرونا بهتر دوستم خابگاه بود دیر ب دیرمیرفت خونه چون اجازه نمیدادن بعدبرگشتم چندروز قرنطینه شون میکردن