2777
2789
عنوان

قرص کمر

281 بازدید | 8 پست

تا حالا همچین چیزی شنیدین؟یا استفاده کردین؟؟

کمرم خیلی درد میگیره مادرشوهرم گفت اینو از عطاری بگیر بخور... خوبه؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
آره هم شنیدم هم خوردم خیلی تلخه بایه پوست کلفت که فقط با حرارت کنده میشه

خب نتیجه داد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره 

یکم بیشتر توضیح میدی؟؟چن تا خوردی؟کجای کمرت درد میکرد؟زایمان هم کرده بودی؟

بله هست من مشهدم  اصليش ميدونم كجا دارن

مشهد نیستم

یکم بیشتر توضیح میدی؟؟چن تا خوردی؟کجای کمرت درد میکرد؟زایمان هم کرده بودی؟

زایمان کجا بود؟ مامانم دیسک خفیف داره مادر بزرگم بازار جور داره اسیابش می‌کرد با آرد و شکر زردچوبه و یک از اون آسیا ب شده ها می‌ریخت با آب و بعد با درستش می‌ریخت و صاف می‌کرد بعد با کرده ی آب شده می‌خوردیم مامانم بهتر میشد کمردردش

از اینکه نفس میکشم متنفرم :) 🙂.           
زایمان کجا بود؟ مامانم دیسک خفیف داره مادر بزرگم بازار جور داره اسیابش می‌کرد با آرد و شکر زردچوبه و ...

آها ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز