2777
2789

من دوقلوی 19 ماهه دارم

و خب خیلی درگیر کارهاشون و کارای خونه هستم

از طرفی احساس بی‌ارزشی میکنم که هیچ کار مثبتی ندارم

یه درآمدی برای خودم

از طرفی هم واقعا نمیدونم تو چه کاری برم اصلا رسالت من چیه😔

این همه خانم موفقو میبینم واقعا حسرت میخورم که چرا من هیچ درامدی هیچ هنری ندارم

دلم میخواد از یه جا شروع کنم ولی نمیدونم چی😞😞😞😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسالت انسان ها در هر مقطعی متفاوته الان رسالتت بزرگ کردن دو قلو هاست و اینکه فکر کنی به چه کاری علاقه داری و خودت رو بشناسی ببینی توانایی هات تو کدوم زمینه بیشتره بعد که دو قلو ها سه ساله شدن رسالتت عوض میشه و باید بری دنبال هدفی که برای موقعیت شغلی اجتماعیت تعیین کردی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم خیلی دوست دارم برای خودم مفید باشم ولی هیچ اراده ای ندارم پشت کار ندارم

دقیقا پشت کار میخواد

منم همش میگم بچه‌هامو چیکار کنم

آخه کسیو ندارم بزارشون اونجا جداقل روزی یکساعت

رسالت شمامادری هست برادوفسقلت واقعاسخته بزرگ کردن دوقلوبذاردوقلوهابزرگ شدن  بعداگرخواستی میتونی ...

آره دقیقا الان رسالتم مادریه

ولی دلم میخواد یه درامد کوچیک هم واسه خودم داشته باشم 

دلم نمیخواد با منت از شوهرم پول بگیرم😞

آره دقیقا الان رسالتم مادریه ولی دلم میخواد یه درامد کوچیک هم واسه خودم داشته باشم  دلم نمیخو ...

عزیزم الان همسرت نبایدبخاطرپول منت سرت بذاره  من خودم دوقلودارم میدونم چقدرسخته بزرگ کردنشون

اگه یه چیزی بخواد اینقدر خار و خفیف میشم که دلم میخواد بمیرم

یه پیشنهادبهت میدم به همسرت بگومن خسته شدم ازاینکه پول خواستم منت گذاشتی من میرم دنبال یه شغل که درامدداشته باشه شماهم فکرپرستاربرابچت باش پرستارپیداکن من برم سرکار جدی باش ببین اثرنداره