2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

95 بازدید | 23 پست

من 4 ماه قبل سقط داشتم این ماه دوباره اقدام کردم ولی باردار نشدم به نظرتون مشکلی وجود داره ؟

ممکنه بخاطر سقط بدنم دچار مشکلی شده باشه ؟

خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

یکی بی آنکه حتی لب تو بگشایی به آغوشی، توراگرم محبت میکندباعشق...

گمانم دیده ای اورا؟

نه خب مطمینا همین ماه اول که با یبار اقدام باردار نمیشی زمان میبره به هر حال ! بعد سقطت سونو دادی ؟ من بعد از سقطم وقتی سونو شدم متوجه شدم پلی کیستیک هستم دیگه بعد سقطدارو مصرف کردم جلوگیری هم اصلا نداشتم دکترم گفت لازم نیس اتفاقا بدنت اماده تره و ماه چهارم اقدام باردار شدم , ضمنا علت سقطت رو فهمیدی؟

نه خب مطمینا همین ماه اول که با یبار اقدام باردار نمیشی زمان میبره به هر حال ! بعد سقطت سونو دادی ؟ ...

خوب من بارداری قبلی همون ماه اقدام باردار شدم حتیهمون بارداری منجر به سقطم هم همینجوری بود 

سوتو بعد سقط رفتم خوشبختانه مشکلی نداشتم

خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

گمانم دیده ای اورا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب من بارداری قبلی همون ماه اقدام باردار شدم حتیهمون بارداری منجر به سقطم هم همینجوری بود  سو ...

خب دلیل نمیشه عزیزم حتما اینبار هم اینجوری یشه حالا خودتو تقویت کن انشالا زودتر باردار میشی

منم مثل تو

موعدم نرسیده هنوز ولی مطمئنم ک باردار نیستم

بیا بغلمممممم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
خب دلیل نمیشه عزیزم حتما اینبار هم اینجوری یشه حالا خودتو تقویت کن انشالا زودتر باردار میشی

با چی تقویت کنم ؟

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟
منم مثل تو موعدم نرسیده هنوز ولی مطمئنم ک باردار نیستم بیا بغلمممممم

عززززییییم

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟
چون منتظرشی و نگرانشی دیرتر هم‌میشه من‌۳ماه استراحت ۷مااااه بعد حامله شدم

شاید نمیدونم 

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟
عززززییییم

باز تو ی بچه داری 

من بچه ی اولم بود سقط شد

شما علت سقطت چی بود واسه من توقف رشد 

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
با چی تقویت کنم ؟

من بعد سقطم هرروز چند تا خرما میخوردم با گردو خیلی خوب بود برام , به شوهرمم عرق کاسنی میدادم این باعث شد زودتر نتیجه بگیرم حالا شوهر من کم تحرکی هم داشت

عزیزم منم نی نی اولم بخاطر توقف رشد سقط شد علتش کم تحرکی اسپرم شوهرم بود 

واسه من مشکل ایمنی خودمه

ازمایش دادم دوتا ازفاکتوراش زیاد بود😭

واسه من مشکل ایمنی خودمه ازمایش دادم دوتا ازفاکتوراش زیاد بود😭

نگران نباش عزیزم با قرصو امپول حل میشه دیگه من خودم مشکلی نداشتم اما از همون زمان سقطم برا احتیاط دارم اسپرین میخورم خیلی از خانما این مشکلو داشتن و به راحتی باردار شدن

من بعد سقطم هرروز چند تا خرما میخوردم با گردو خیلی خوب بود برام , به شوهرمم عرق کاسنی میدادم این باع ...

منم هرروز ب شوهرم عرق کاسنی میدم مرتب خرماو اجیل میخوریم توروزای پریودی شکممو با سیاه دونه ماساژ میدم ولی نمیدونم چرا نشد

البته موعدم ۵شنبه س ولی هیچ علائمی ندارم مطمئنم نیستم