2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش بازی کن توصیه میکنم کتاب بازی از سری کتاب های من دیگر ما رو بخون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
واقعا این به خانواده بستگی داره شما باید باهاش حرف بزنی یادش بدی این خیلی موثره  با ادمایی که ...

فعلا ک رفت امدمون بخاطر کرونا کنسله ....چیا بهش یاد بدم از الان و اینکه ب غذا افتاد چیا مفیده برا هوش

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

براش کتابای داستان بخون خیلی خیلی اثر داره , ضمنا من دیدم اون افرادی که از اول با بچچه به دو زبان حرف میزنن خیلی بچه باهوش میشه حالا فرقی نداره چه زبانی ما خودمون ترک هستیم تو اطرافیانم دیدم اونایی که از اول با بچه فارسی حرف زدن و بعد بچه تو خونواده ترکی هم یاد گرفته معمولا بچه های باهوش و زرنگ دارن

نقش وراثت بخاطر ذخیره ویتامین ها خیلی تاثیر گذاره! 

باید قبل بارداری تغذیه و خوابتو درست میکردی

الانم ک بهش شیر میدی میشه 

و بعدم ک افتاد ب غذا همینطور 

اهن=سبوس گندم، گوشت

منیزیوم=فندق

ویتامین آ

و.. 

بدن انسان از 40 ویتامین تشکیل شده 

ببخشید محتوای کتاب چیا هست؟

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

چ‌بازی های آخه من نهایت براش شعر بخونم توپ بازی کنم بدم دستش بعد خودم جلوش توپ رو بازی بدم نگاه کنه ...

ببخشید محتوای کتاب چیا هست؟

انواع بازی هارو که میشه با بچه انجام داد به ترتیب سن نوشته و نوشته برای چه چیزی خوبه مثلا بازی دالی موشک برای بچه های ۶ ماه به بالا که اضطراب جدایی میگیرن خوبه تا این اضطراب رو از بین ببره اینو یه مشاور کودک به من معرفی کرد من همه سری کتاب های من دیگر ما رو خریدم همشون عالین ولی بازی اش خیلی عالیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نقش وراثت بخاطر ذخیره ویتامین ها خیلی تاثیر گذاره!  باید قبل بارداری تغذیه و خوابتو درست می ...

این از تغذیه 

دوم  تو مغز بچه هر ثانیه هزاران کانکت مغزی ازبین میره اگه. ذهن بچه درگیر نشه 

بچه رو نباید تنها ول کرد رفت

تا یک سالگی‌ بچه باید داعم باهاش یکی باشه ک ور بره 

اگه ذهن بچه درگیر بشع باهوش میشه 

فایل های دکتر هلاکویی رو گوش بده

فعلا ک رفت امدمون بخاطر کرونا کنسله ....چیا بهش یاد بدم از الان و اینکه ب غذا افتاد چیا مفیده برا هو ...

گردو مویز کشمش خرما ماهی اینا خیلی خوبه

اعدادو بصورت شعر باهاش بخون

تلفظ صحیح کلماتو 

منچ یادش بده کم کم شطرنج 

شطرنج خیلی مغزو باز میکنه 

باهاش نقاشی میکشی با حروف الفبا نقاشی کن بزار تو دهنش شکل حروف نقش ببنده

چ‌بازی های آخه من نهایت براش شعر بخونم توپ بازی کنم بدم دستش بعد خودم جلوش توپ رو بازی بدم نگاه کنه ...

بزن تو اینترنت بازی با بچه ۵ ماهه میاره بازی هایی رو که به پرورش هوشش کمک میکنه 

براش کتابای داستان بخون خیلی خیلی اثر داره , ضمنا من دیدم اون افرادی که از اول با بچچه به دو زبان حر ...

منم خودم ترکم زبان انگلیسی هم مدرک دارم نمی‌دونم دیگه ...منم از بچگی ترکی حرف زدم ولی اونقدر ک بگی پرفسور نیستم

یکم بزرگ تر شد باهاش بازی های فکری انجام بده

براش کتاب داستان هایی با محتوای آموزشی بخون آخرشم براش نتیجه رو بگو 

البته الان خیلی کوچیکه بهتره براش سازه و آجر های بازی بخری یا اسباب بازی های فکری