بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
براش کتابای داستان بخون خیلی خیلی اثر داره , ضمنا من دیدم اون افرادی که از اول با بچچه به دو زبان حرف میزنن خیلی بچه باهوش میشه حالا فرقی نداره چه زبانی ما خودمون ترک هستیم تو اطرافیانم دیدم اونایی که از اول با بچه فارسی حرف زدن و بعد بچه تو خونواده ترکی هم یاد گرفته معمولا بچه های باهوش و زرنگ دارن
باهاش بازی کن توصیه میکنم کتاب بازی از سری کتاب های من دیگر ما رو بخون
ببخشید محتوای کتاب چیا هست؟
زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍 عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)
انواع بازی هارو که میشه با بچه انجام داد به ترتیب سن نوشته و نوشته برای چه چیزی خوبه مثلا بازی دالی موشک برای بچه های ۶ ماه به بالا که اضطراب جدایی میگیرن خوبه تا این اضطراب رو از بین ببره اینو یه مشاور کودک به من معرفی کرد من همه سری کتاب های من دیگر ما رو خریدم همشون عالین ولی بازی اش خیلی عالیه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲