2821
2789
عنوان

تجربه دارین؟

114 بازدید | 4 پست

من ۱۱ ماه پیش زایمان کردم و دو سه ماه پیش دستگاه گذاشتم امروز موعد عادت ماهیانه امه و خیلی زیر دلم درد میکنه طوری که اصلا نمیتونم به بچم برسم میدونم این شدت درد یه مقدارش به خاطر بی خوابی و یه مقدارش به خاطر حرص خوردنه که با درد پریود و دستگاه ترکیب شده راهی بلدین که دردش کمتر بشه واقعا کسی رو هم ندارم که کمکم کنه بچه رو نگهداره بچمم هی میاد بغلم گریه میکنه اما نمیتونم بهش برسم از بس درد دارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شیاف دیکلوفناک👌👌

مفناتیک اسید خوردم چند ساعت پیش مشکلی نداره شیاف هم بذارم؟بعد اینکه چند ساعت یه بار میتونم بذارم آخه شیرم میدم به بچم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای من مفنامیک اسید اصلا موثر نبود.

یه مدت ژلوفن میخوردم ولی شنیدم خوردنش زیاد خوب نیس. ولی از وقتی شیاف استفاده میکنم راحتتتت شدم بخدا.یه ربعه آرومم میکنه.

حالا اینک بچه شیر میدین و نمیدونم.ولی فکر نکنم ضرر داشته باشه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

برای من مفنامیک اسید اصلا موثر نبود. یه مدت ژلوفن میخوردم ولی شنیدم خوردنش زیاد خوب نیس. ولی از وقت ...

اهان مرسی