2777
2789
عنوان

سندروم روده تحریک پذیر و خودکشی

2128 بازدید | 55 پست

سلام من دو تا دوختر دارم پارسال مبتلا به کرونا شدم و از پارسال سندروم روده تحریک پذیر از نوع اسهال گرفتم واقعا زندگیم نابود شده هر روز صبح دلپیچه دارم و اسهالم دلم می خواد بمیرم روانپزشکم رفتم داروها اثر نداره تورو خدا راهی هست ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسهالی 

وا

یکم پاشو خاکشیر قشنگ بشور با حوصله بعدم با ابجوش بخور و یکم نبات

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

با متخصص بیماری های گوارشی صحبت کنید. قرص پنتاسا و تنقیه آساکول احتمالا بهتون میدن و خوب میشید. برادر من هم همین مشکل رو داشت و با این داروها کنترل شده.

آقا هستم 🍁 WLF
اسهالی  وا یکم پاشو خاکشیر قشنگ بشور با حوصله بعدم با ابجوش بخور و یکم نبات

با آب سرد برای اسهال خوبه با آب جوش برای یبوست

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
با متخصص بیماری های گوارشی صحبت کنید. قرص پنتاسا و تنقیه آساکول احتمالا بهتون میدن و خوب میشید. براد ...

5تا دکتر گوارش رفتم دوبار کلنوسکوپی شدم فقط می گن روده تحریک پذیر از نظر روحی صفر شدم

2790
2778
2791
2779
2792