2777
2789
عنوان

ای وی اف

271 بازدید | 7 پست

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد آی وی اف داره . من چند ماهی هست که تو اقدامم و باردار نشدم البته شوهرم مشکل داره این ماه میخوام برم دکتر بگم آی وی اف  کنم . کسی میدونه چند درصد جواب میده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دکتر نرفتم تازه این ماه میخوام برم . ولی یکی از دوستم بهم گفت آی وی اف خوبه و جواب میده

خب دکتر نرفتی چجور میدونی مشکل از همسرته و نیاز ب ای وی اف داری شاید با دارو درمان بشه احتیاج نباشه ب ای وی اف

خب دکتر نرفتی چجور میدونی مشکل از همسرته و نیاز ب ای وی اف داری شاید با دارو درمان بشه احتیاج نباشه ...

همسر بخاطر ورزش سنگین و استفاده از پودر و آمپول تو رابطه اش هم مشکل داره بخاطر همین گفتم

همسر بخاطر ورزش سنگین و استفاده از پودر و آمپول تو رابطه اش هم مشکل داره بخاطر همین گفتم

🤦‍♀️چرا با سلامت خودش بازی میکنه اخه.حالا ان شاالله ک جیزی نیست با قطع پودرای خودش باردار میشی چون ای وی افصددرصد نیس ک بگی حتما جواب بده