2777
2789
عنوان

افسرده

128 بازدید | 11 پست

مامانم هروقت میرم خونشون بهم میگه تو افسرده آیی برو دکترقرص بخور وفلان .هیچ وقت نشده برم خونشون بگیم بخندیم خوش باشم ماهی یبار میرم.همش میخاد برم کاراشو انجام بدم آخرشم برمیگرده این حرفارو میزنه .انقد ناراحتم ک چنددیقه پیش پیام دادم براچی این حرفا رو میزنی تلقین می‌کنی من کم کم دارم احساس میکنم واقعا افسردم

بخدا زمین نمیشینم.یبار نشده بگه بریم جایی بگه بخنده.خب منم اینجا غریبم ب امید این میرم خونه بابام ک خوش باشم ولی بیشتر احساس بی کسی میکنم دلم میخواد زود برگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رفتار خودت چجوریه البته رفتار مادرت درست نیست یعنی راهش اشتباست

رفتارم معمولی ولی بعضی وقتا ناراحت میشم یا کمی عصبانی میشم میگه افسرده ایی دیگه برو پیش روانپزشک رسما منو دیوونه فرض می‌کنه😔همش میگه دختر فلانی چقد خوشگل شده تو روز ب روز زشت میشی رنگ و روت زرده وفلان...فقط ناراحتم میکنه

رفتارم معمولی ولی بعضی وقتا ناراحت میشم یا کمی عصبانی میشم میگه افسرده ایی دیگه برو پیش روانپزشک رسم ...

اهان پس مشکل مادرته همینم که الان هستی مادرت باعث شده سعی کن کمتر بری کمتر باهاش صحبت کنی 

خودشناسی DNA plus
حدسشو میزدم یا بهش بگو یا با رفتارت نشون بده که ناراحت میشی

پیام دادم گفتم ولی میدونم میخاد قهر کنه و بگه تو منفی بافی.همه رو دشمن خودت میدونی منم گفتم دوست باآدم اینجوری رفتار نمیکنه

پیام دادم گفتم ولی میدونم میخاد قهر کنه و بگه تو منفی بافی.همه رو دشمن خودت میدونی منم گفتم دوست باآ ...

بزار بفهمه که اگه این رفتار بکنه از دستت میده من اینکارو با مامانم کردم بهتر شد

خودشناسی DNA plus
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز