2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟؟؟؟؟

176 بازدید | 13 پست

چندساعت پیش دوباره با شوهرم دعوا کردیم (چیشدوچراش مهم نیست) 

الان موضوع اینه که حالم خوب نیست دلم آشوبه 

قلبم تند میزنه دلم مثل سیر و سرکه میجوشه...

قبلا خیلی میرفتم منت کشی اما دیگه جونشو ندارم 

نرفتم... اونم خوابید

نمیدونم چیشد که دعوا کردین و به اینجا رسیدیم ولی حرفای بدی بهم زد ... 

حسم غیر قابل وصف

آرومم کنید .. دعام کنید 

به هیچکس نمیتونم بگم 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

پاشو یه کتاب خوب بخون حالت عوض میشه قول بهت میدم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دراز بکش نفس های عمیق و دیافراگمی انجام بده بلدی؟

نه چجوریه 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

عزیزم همه زن و شوهرها دعوا میکنن

فردا صبح که از خواب بیدار بشی حالت خوبه نگران نباش🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم همه زن و شوهرها دعوا میکنن فردا صبح که از خواب بیدار بشی حالت خوبه نگران نباش🤗

اره ولی من فراموش میکنم اما شوهرم فراموش نمیکنه وهمششششش تکرار و یاد آوری میکنه 

دیوونم میکنه 

اره ولی من فراموش میکنم اما شوهرم فراموش نمیکنه وهمششششش تکرار و یاد آوری میکنه  دیوونم میکنه& ...

اونم فراموش میکنه😁

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
بیخیال بابا. سرتو با گوشی کرم کن بعد بگیر بخواب. بعدش بدعادتش نکن نرو منت کشی

فردا مطمئنم وقتی از سرکار برگرده دوباره شروع میکنه به ادامه دعوا داستان و حرف و توهین....

فردا مطمئنم وقتی از سرکار برگرده دوباره شروع میکنه به ادامه دعوا داستان و حرف و توهین....

اصلا بحسابش نزار قشنگ بخودت برس بخور بخواب وقتی به مردا اهمیت ندی بیشتر درگیرت میشن ( امتحان شده) وقتی اومد بحث رو شروع کرد برو آشپزخانه  یا اتاق خواب بزار با خودش هر چقدر میخواد حرف بزنه

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
اصلا بحسابش نزار قشنگ بخودت برس بخور بخواب وقتی به مردا اهمیت ندی بیشتر درگیرت میشن ( امتحان شده) وق ...

وای بخدا نمیدونم چیکار کنم بل این اخلاقش که اینقدر بحث هارو کش دار میکنه 

هر چیم میشه میگه خب برو طلاق بگیر مهریه تو میدم و ...