2777
2789

من الان ۷ ماهه خونه پدرمم با جهازم

همدیگرو خیلی دوست داشتیم ۵ ماه ازدواج کرده بودیم اما مادرش با همه عقده های جونیش نزاشت زندگی کنیم خودمونم بی تجربه و کم عقل بودیم سر طلاهای ک دادم امانت  و مادرش نداد یه دعوایی شکل گرفت دیگه همو اومدن وسط  بخودمون اومدیم دیدیم تا شکایت و بی حرمتی از هم رفتیم چون شوهرم خونه و مغازه داشت همش مادرش میترسید من با مهریه اینارو ازشون بگیرم بد بینی شدید بخاطر۸۰۰تا سکه داشتن همیشه خلاصه الان همه چی بنام مادرشه وضعیتمونم ک اینه نمیگم خودمم اشتباه نداشتم خلاصه الان خانوادش به هیچ عنوان نمیزارن برگرده اینم میگه من بدون پشتوانه هیچ وقت برنمیگردم با اینکه ته دلم میدونم دوستم داره ما خیلی عاشق هم بودیم اما خیلی قد و کینه ای هی بلاک میکنه بیشتر از دوروزم طاقت نمیاره ولی دوباره شروع میکنه شما این کارو کردین همه چیم از چشم خانوادم میبینه من وسط اون جنگ و جدال ک میگفتن طلاق واسه مهرم اقدام کردم البته نگرفتم رضایت دادم همه چیو ولی حالا میکه تو قصدت زندگی نیس اصلا خودشو مادرشو نمیبینه نمیبینه هرچی شده در عکسالعمل هم بوده 

حالا سوال من اینه بنظرتون منم بلاکش کنم مدت طولانی؟یا اصلا اهمیت ندم وقتی توهین میکنه جواب ندم بلاک کنم بیشتر کینه نمیکنه؟ بگم همه حرفاش همین مدل و گلگیه ... بنظرتون بزارم خودشو خالی کنه جواب ندم بلاخره کوتاه میاد شما بگید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک نکن ،چون همین ک واکنش نشون ندی ینی نمیسوزی و رفتارای بچگانه و چیپ نداری. اگ واقعا همو دوسدارید برید مشاوره ،درستش کنید، قربونی غرور نشید 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫