2777
2789
عنوان

گناه

336 بازدید | 52 پست

بچه ها من و محمد همو میخواستیم دوسال شد تقریبا خانوادش قبول نمیکردن محمد خودشو زد به درو دیوار خانوادش راضی شد اومدن ولی اومدن و اینجا به بابام گفتن دخترت هی زنگ میزنه و التماس میکنه و اینا بیاین منو بگیرین بابامم انداختشون بیرون و کلی دعوا شد بعد خودش گفت دیگه نمیشه و بیا کات کنیم یه دو سه روز بلاک بودم بعد درم اورد و گفت بیا دوست بمونیم نمیتونم فراموشت کنم منم قبول نکردم و گفتم نمیشه نه ازدواجمون نه دوستیمون خااصه همه ی دوستاش و فامیلاش از عشق ما خبر داشتن ولی خانوادش دیگه نزاشتن اون منو خیلی دوست داره از همون اولم قصدش ازدواج بود حالا که جدا شدیم من عشق اولم که ۸ سال پیش رفته بود دوباره برگشته بهم پیشنهاد نداده ولی باهام حرف میزنه و خیلی حس خوبی دارم که دارم بعد این همه سال باهاش میحرفم ولی میدونمم محمد حالش خوب نیست غصه مو میخوره .الان حس خیانت بهم دست داده و عذاب وجدان کارم اشتباهه دارم جواب عشق اولمو میدم ؟

خدایی که بشدت کافیست ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7047170/برای-۷۰-نفر-امشب-حمد-میخونم-بیاید-اسم-هاتون-بگید?page=2

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

نه 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حس صمیمیت با محمد پیدا کردم لنتی

جوری بیان کردی انگاری همه ده ساله محمدو میشناسیم😂😂😃

بیخیالش شو وقتی ته نداره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیدونم

چرا خانواده ها اینجورن زندگی تباه میکنن نمیدونم شایدم صلاحه

چرا مخالغن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اگ. میخواست محمد نمیذاشت این همه اتفاق پیش بیاد در ضمن خودش گفته فقط باهم دوست باشیم یعنی هدفش ازدواج نیست، ولی برا این عشق ک بعد 8 سال برگشته بپرس دقیقا کجا بودی روزایی ک بهت نیاز داشتم 🤔

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم